Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Een topkwaliteit veegmachine voor iedereen

De veegmachines van Tielbürger zijn machines van topkwaliteit die een heel leven mee kunnen gaan. Deze machines worden veelvuldig gebruikt door stratenmakers, medewerkers van gemeenten, hoveniers, veeteeltbedrijven, facilitaire dienst ziekenhuizen en verpleeghuizen e.d. De machines zijn stuk voor stuk krachtpatsers die continu gebruik geen enkele moeite vinden. Ze zijn voorzien van een sterke motor. In combinatie met de eenvoudige bediening van deze machines zijn ze erg gewild. Deze solide machines zijn ook nog eens erg wendbaar en verbazend licht handelbaar. Dat maakt dat werken met een Tielbürger veegmachine geen straf is; hij verzet veel werk in een korte tijd en maakt dat je eer van je werk hebt.

Een Tielbürger veegmachine ook voor particulieren

Tielbürger veegmachines zijn er in vele soorten en maten. Maar zo’n krachtpatser hebben wij ook voor particulier gebruik. Als er veel te vegen valt en je hebt te maken met grote oppervlaktes rondom je huis, dan is zo’n veegmachine een absolute aanrader. Vegen is geen zware en tijdrovende klus meer met zo’n veegmachine. Dankzij de blad- en hooischuif (ook voor mest en stro wat uitermate handig is voor manegehouders, agrariërs etc.) is blad in een mum van tijd verwijderd. De machine is zo ontwikkeld dat vegen langs een muur geen enkel probleem vormt. Er zijn speciale borstels te monteren die goten moeiteloos schoon vegen. Uiteraard kan de machine worden uitgebreid met een opvangbak, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden aanwezig.

Een veegmachine rendabel inzetten

De machines kunnen aan alle omstandigheden worden aangepast door een keur van accessoires. Zo is de machine tijdens de sneeuw uit te breiden met een sneeuwschuif en sneeuwborstels, zodat paden in een arbeidsgang sneeuwvrij worden gemaakt. Ook als de schemer al is ingevallen, want de machine kan worden uitgevoerd met een koplamp. De banden kunnen eventueel worden voorzien van sneeuwkettingen. Bij donatvanderhorst.nl vindt u verschillende veegmachines.

http://www.donatvanderhorst.nl/assortiment/veegmachines/
Bigoz.nl