Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Glazen serre online kopen

Je kunt tegenwoordig online een glazen serre kopen en het ook laten installeren. Diverse bouwbedrijven verkopen nu op internet glazen serres en nemen natuurlijk ook de installatie voor hun rekening.

Het werkt heel simpel doordat de stappen op de websites handig zijn uitgestippeld. Eerst kies je een glazen serre uit en daarna geef je de maat op. Op het eindscherm zie je hoeveel het gaat kosten en kun je het bestellen. Let wel op dat het bouwbedrijf eerst altijd zal langskomen om het dak te inspecteren. Voor het plaatsen van een glazen serre moet namelijk wel een stuk van het dak verwijdert worden en ze moeten kijken of dit wel mogelijk is. Het is niet bij alle huizen mogelijk om een stukje van het dak te verwijderen.

Als het mogelijk is om een glazen serre te plaatsen wordt er een afspraak gemaakt om de opdracht uit te voeren. De uitvoering van de opdracht gaat heel makkelijk en neemt een dag in beslag. In de eerste plaats wordt er een stukje vak het dak verwijdert en aangepast. In het gat wordt later de glazen serre geplaatst. Afhankelijk van hoe groot de glazen serre is kan het ook een dag uitlopen.

Bigoz.nl