Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren den Bosch van de specialist

De houten vloeren van AvanceFloors kunnen in elke gewenste ruimte in je woning worden toegepast, ook in den Bosch. AvanceFloors is een bekend merk van houten vloeren en bij verschillende verkooppunten rondom den Bosch (Veghel, Uden, Eindhoven) verkrijgbaar. Met AvanceFloors komt je leefruimte; van woonkamer, slaapkamer, badkamer tot keuken, volledig tot zij recht. Een uitgebreid assortiment houten vloeren zorgt voor talrijke mogelijkheden. Onlangs zijn er in regio den Bosch nog een aantal prachtige houten vloeren opgeleverd.

 

Perfect afgewerkte houten vloer woning in den Bosch

In onze prachtige jaren 30 woning in de binnenstad van den Bosch ligt een houten vloer van het merk AvanceFloors. Het totaalbeeld moet kloppen, alles moet perfect zijn. Dit kan behaald worden met maatwerk. AvanceFloorshouten vloeren kenmerken zich door oude houten vloeren in een modern jasje. Kwaliteitsvloeren die gezelligheid en sfeer uitstralen en in een perfecte setting tot leven komen. Het heden en verleden wordt gecombineerd met de houten vloeren van AvanceFloors. In deze woning is gekozen voor de AvanceFloors houten vloer “Angkor” welke perfect is afgewerkt en de ruimtes laat spreken. 

 

Houten vloer Den Bosch geschikt om op te leven met het hele gezin

Met drie kleine kinderen is het lekker druk en wordt er nogal eens geknoeid. Toch hebben wij gekozen voor een houten vloer van AvanceFloors voor in onze woning aan de Maaspoort in Den Bosch. In deze woning is gekozen voor de houten vloer “Valletta” van AvanceFloors. Het resultaat is prachtig. Ook de jongeman vermaakt zich prima op de nieuwe houten vloer in zijn huis. De houten vloeren van AvanceFloors zijn zeer onderhoudsvriendelijk en geschikt om met het hele gezin op te leven. Kinderen kunnen er naar hartenlust over rond kruipen en later ook rondrennen, rijden met hun speelgoedtractortje of zelfs hamertje tik spelen. 

 

Houten vloer Den Bosch: minimalistisch chique

Ben je op zoek naar een echte topkwaliteit houten vloer? Kies dan zoals wij ook hebben gedaan voor de houten vloeren van AvanceFloors. De houten vloeren zijn afgewerkt naar onze specifieke smaak om ons huis de uitstaling te geven waar we al jaren van dromen. Minimalistisch chique was de insteek van ons project. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de houten vloer kleur “Athos”, speciaal voor ons op maat gemaakt. Het is een bijzonder slijtvaste vloer. Bovendien comfortabel en lekker warm onder onze voeten. Een perfecte keuze!

Op zoek naar een houten vloer den Bosch? Bekijk dan de mogelijkheden van AvanceFloors. Er zijn gespecialiseerde verkooppunten houten vloeren rondom Den Bosch (Veghel, Uden, Eindhoven).

 

Bigoz.nl