Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Ontdek het uitgebreide assortiment aan Imola tegels

Imola tegels worden in de oudste tegelfabriek van Italië gemaakt. In deze fabriek produceren ze twee soorten tegels. Namelijk Arkim en Imola tegels. Binnen de Imola serie vindt u weer vele soorten tegels. Zo is er voor elk interieur wel de juiste tegel te vinden. Bent u wel op zoek naar Italiaanse tegels, maar niet perse Imola tegels? Bekijk dan eens de collectie aan Kronos tegels. Hier heeft u de keuze uit houtlook tegels of natuursteen tegels. Aan u de keuze. Komt u de tegels liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom bij Intertegel in Dordrecht. De showroom is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend.

Imola tegels voor elke ruimte

Bent u onlangs verhuisd en daarom op zoek naar nieuwe tegels? Imola tegels passen perfect in iedere ruimte. Of het nu om de badkamer, woonkamer of keuken gaat, de tegels maken uw interieur af. Wist u dat deze Italiaanse tegels ook perfect in combinatie met vloerverwarming kunnen? Ideaal voor de wintermaanden. Laat u persoonlijk en deskundig adviseren in de showroom of neem contact op met de specialist. Zij voorzien u graag van professioneel advies zodat u jarenlang van prachtige Imola of Kronos tegels.

Koop Imola of andere Italiaanse tegels in de aanbieding

Waarom te veel voor Italiaanse tegels betalen als het ook goedkoper kan? Intertegel heeft regelmatig leuke aanbiedingen lopen. Zo schaft u tegen een aantrekkelijke prijs al nieuwe Imola tegels of Kronos tegels aan. Bekijk ook eens de actiepakketten. Deze pakketten zijn geschikt voor 40 vierkante meter. Wanneer u het pakket aanschaft is dit inclusief leggen en het aanbrengen van twee of vier groepsverwarming. Gaat het om een grotere ruimte? Uiteraard kunt u het pakket uitbreiden. Heeft u de Italiaanse tegels gevonden die u mooi vindt? Vraag eenvoudig online een offerte aan.

Bigoz.nl