Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Waterdamp haarden

Waterdamp haard

Op zoek naar een warm vuurtje, maar u heeft geen gas aansluiting. Dan is een Opti-myst haard een zeer goed oplossing.

Je blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haard. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Optimyst haard is veilig en vriendelijk

Elektrische haarden kun je plaatsen waar je wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm. Het advies is om de transducer in de haard, afhankelijk van het gebruik, minimaal 1 x per jaar te vervangen.

Stroom en water is voldoende

Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), de verdamper in een waterdamp haard creërt ultra fine waterdamp wat dmv de speciale verlichting revolutionaire vlammen geeft, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. 

Bestaande haard ombouwen:

Een opti-myst haard verleend zich uitstekend om u oude haard weer nieuw leven in te blazen. Het principe is zeer eenvoudig. U meet uw bestaan openhaard op. En vervolgens plaatst u hier in een Opti-Myst cassette. Dat is alles. Stekker in het stopcontact, en kunt u weer lekker genieten van uw nieuwe elektrische haard

 

Optimyst haarden is het adres voor uw Opti-myst waterdamp haard.

Onderdeel van Haardjesland

https://www.optimystsfeerhaarden.nl/
Bigoz.nl