Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Schuifpuien van Schipper

Wilt u in de winter het gevoel hebben buiten te zitten? Ligt uw tuin er mooi bij maar ziet u hem niet vanwege de zware deuren? Denk dan eens aan het aanschaffen van een volledig dekkende schuifpui en maak van uw muur een glazen doorkijkje. Met een schuifpui van Schipper kunt u het hele jaar genieten van uw mooie uitzicht. Door de goede lichtinval en de ruimtelijke doorkijk wordt het ook binnen een stukje mooier.

Alleen maar voordelen

Er wordt gedacht dat schuifpuien minder goed isoleren dan gewone buitendeuren en ramen. Dit hoeft zeker niet waar te zijn. De schuifpuien van Schipper hebben bijzonder goede isolatie. Geluid en warmte glippen er niet doorheen. Dit komt door het dikke HR++ glas, waarvan schuifpuien van Schipper standaard van gemaakt zijn. Een bijkomend voordeel van schuifpuien is dat de doorgang naar buiten een schuifdeur is in plaats van een klapdeur. Uw huis lijkt dus niet alleen ruimtelijker, u krijgt ook daadwerkelijk meer ruimte. Denkt u dat een schuifpui niet geschikt is voor uw huis? Onze schuifpuien kunnen in elk huis ingebouwd worden. Schipper komt met vakkundige medewerkers uw huis bekijken en zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunt u de schuifpui uitkiezen die het best past bij uw smaak. Bij Schipper BV zijn er schuifpuien in verschillende soorten en kleuren.

Montage van schuifpuien

De montage van de schuifpuien wordt volledig door Schipper uitgevoerd. Op één dag worden uw oude ramen en kozijnen verwijderd en de nieuwe schuifpui geïnstalleerd. Door jarenlange expertise weten wij precies hoe we de schuipuien tot in de details keurig af kunnen werken. De rommel wordt netjes opgeruimd en dezelfde dag nog kunt u genieten van uw nieuwe schuifpui en het uitzicht dat u eraan overhoudt. Kunt u niet wachten om uw huis een nieuwe boost te geven? Kom dan kijken in onze showroom in Ede om inspiratie op te doen!

De prijzen van de schuifpuien hangen af van de technische specificaties van uw huis. Wilt u een indicatie van de kosten hebben? Dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.schipper-ede.nl of u kunt ons telefonisch bereiken.

Bigoz.nl