Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Uw bestrating milieuvriendelijk onkruidvrij houden

Wanneer u als bedrijf of particulier te maken heeft met veel bestrating dan weet u dat het lastig is om deze onkruidvrij te houden. Strengere voorschriften maar ook milieubewustwording zorgt ervoor dat steeds meer mensen naar een ander manier zoeken dan vedelgingsmiddelen. Deze middelen zijn vaak beperkt werkzaam, minder effectief en moeten professioneel en met regelmaat worden uitgevoerd. Bestrijdingsmiddelen zijn bovendien vaak van biologische aard en hebben een minder sterke werking dan voorheen. Als alternatief is er tegenwoordig de onkruidborstelmachine die op een milieuvriendelijke manier uw bestrating snel een professioneel onkruidvrij houdt.

Professionele onkruidmachine gebruiken

Wanneer u een onkruidborstelmachine van Tielburger onder de loep neemt dan zult u zien dat dit zeer professionele borstelmachines zijn. Door de Duitse kwaliteitsnormen zijn alle machines voorzien van sterke en onderhoudsarme motoren. Het frame van de machines is ijzersterk en kan tegen een stootje. Door de toepassing van de modernste technieken is de borstelhoogte op verschillende standen in te stellen en zijn er verschillende soorten van stalen borstels te verkrijgen. Bij het borstelen van de bestrating zal al het onkruid op een eenvoudige manier worden verwijderd en vanwege de grote werkbreedte kunnen grote oppervlakten snel worden behandeld.

Waar te bestellen

Wanneer u een onkruidmachine van Tielburger wilt bekijken dan kunt u dit natuurlijk op de website van de dealer voor de Benelux Donat Van der Horst bekijken. Maar ook kunt u hier een offerte op maat aanvragen die door een lokale dealer van deze machines in uw directe omgeving zal worden uitgebracht. Het is handig om dit contact te leggen aangezien eventueel onderhoud als ook vragen over de onkruidmachine uitstekend kunnen worden afgehandeld door deze dealer. Ook kunt u dan een bezoekje naar de dealer maken die u uitvoerig de onkruidmachine kan demonstreren en eventuele vragen direct kan beantwoorden.

https://www.donatvanderhorst.nl
Bigoz.nl