Bigoz
Image default
Woningen

Ramen en deuren oost-vlaanderen

 

Stadia van de productie van isolatieglas.
Een glazen unit is een product dat bestaat uit twee of meer glasplaten. Door de nauwe verbinding tussen hen wordt er altijd droge lucht gehouden.

Ramen met dubbele beglazing worden met de hand of in industriële productie gemaakt. In het eerste geval kunt u enkele tientallen items per dag maken, in het tweede geval – vanaf 500 en meer. Automatische productie maakt het mogelijk om ongeveer duizend dubbele beglazing per dag te produceren.

Stadia van montage van een raam met dubbele beglazing:

Glas snijden.
Creatie en montage van de spacer.
Glas spoelen.
Begin van montage en eerste verzegeling van de verpakking.
Het proces van het krimpen van een glazen eenheid.
Secundaire afdichting aanbrengen.
Controle.
Raam met dubbele beglazing
Er worden unieke technologieën gebruikt voor de productie van een raam met dubbele beglazing

De productie van dubbele beglazing vindt plaats in verschillende fasen. Laten we dat eens van dichterbij bekijken.

Glas snijden
Afhankelijk van welk type productie (handmatig, industrieel, automatisch) wordt gekozen, kan glas op maat worden gesneden met een conventionele glassnijder of professionele apparatuur.

De maat van het glas wordt voor elke raamopening individueel bepaald, de dikte moet voldoen aan bouwvoorschriften en voorschriften.

Een afstandhouder maken en monteren
De afstandhouder is een belangrijk onderdeel van de glaseenheid. Dit is het deel van het frame dat de glazen op een afstand van 6 tot 24 mm van elkaar scheidt.

De afstandhouder is bijgesneden met een slingerzaag. Voor kleine volumes worden meetwerkzaamheden en snijden uitgevoerd met behulp van hoeken, passers, glassnijders. Bij de vervaardiging van een groot aantal ramen met dubbele beglazing wordt het trimmen uitgevoerd op speciale tafels, waarbij de grootte van het glas wordt bepaald met behulp van de softwaremethode.

Vervolgens wordt de spacer gevuld met silicagel. Dit zijn kleine korrels die vocht opnemen en condensatie voorkomen.

Afstandsframe
De binnenkant van het frame is gevuld met hygroscopisch materiaal

Na het trimmen worden de afzonderlijke onderdelen tot één afstandhouder samengevoegd. De uiteindelijke vorm hangt af van de contouren van de glazen eenheid die wordt vervaardigd.

Glas spoelen.
Afhankelijk van het gekozen productietype wordt het glas wassen met de wasmachine of handmatig. In ieder geval is het noodzakelijk om te zorgen voor strikte controle op de kwaliteit van het wasgoed.

Bij aanzienlijke hoeveelheden om te wassen, wordt een was- en montageset gebruikt, die de volgende secties bevat:

Ik voer het product in het wascompartiment.
Ontvangende sectie.
Opbergvak voor gewassen glazen.
Halfautomatische lopende band.
Druk op.
Receptie.
Tilter.
Glaseenheid montage
Het montageproces van de glaseenheid verloopt in verschillende fasen:

De eerste laag kit wordt langs de contour van de afstandhouder verdeeld. Dit proces wordt de eerste verzegeling genoemd.
De afstandhouder wordt rond de omtrek van het glas geplaatst.
Het tweede glas wordt er bovenop gelegd. Zo krijgen we een raam met dubbele beglazing met één kamer.
Als u een raam met dubbele beglazing moet maken met een groot aantal kamers (twee of meer), herhalen we het hele proces opnieuw.
Krimpproces voor isolatieglas
Om de glaseenheid de vereiste dikte te geven en de dichtheid te garanderen, wordt het product “gekrompen”. Hiervoor wordt een handpers of een krimptafel gebruikt.

Secundaire afdichting aanbrengen
De tweede seallaag wordt aangebracht op het uiteinde van het geassembleerde product. Als afdichtmiddel wordt een tweecomponentenmassa of siliconen gebruikt. Het materiaal wordt met een thiokol-extruder of handmatig op het substraat aangebracht. Plakband wordt zelden gebruikt: ze voorkomen niet dat vocht in het product binnendringt.

Controle
Concluderend wordt een inspectie van het eindproduct uitgevoerd – ze controleren op de aanwezigheid van stof tussen de glazen. Speciale aandacht wordt besteed aan de kit: de primaire laag moet doorlopend zijn.

Na inspectie wordt de glasunit opgestuurd voor drogen en opslag. De afgewerkte structuur kan worden gebruikt bij de beglazing van appartementen en privéwoningen.

Ramen en deuren oost-vlaanderen

Schuifraam Aluminium

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0062-prijzen-ramen.html
Bigoz.nl