Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

De werkwijze van Tuuring

Het implementeren van Tuuring oplossing wordt gedaan via het partnernetwerk. Deze specialisten worden opgeleid door het bedrijf zodat je altijd beschikking hebt over ervaren consultants die bekend zijn met de werking van de software. Door in gesprek te gaan met een consultant zijn verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreekbaar. Elk bedrijf heeft een andere aanpak nodig om de best mogelijke resultaten te verkrijgen. Daarom is het belangrijk dat Tuuring specialisten eerst inzicht hebben op de processen binnen je bedrijf. Op deze manier kan er een strategie worden geplant voor jouw website om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Hoe Tuuring te werk gaat

De eerste stap is de inventarisatie. Het begint met een inventarisatie-workshop waar je leert over de mogelijkheden voor de performance uitdagingen binnen je bedrijf. Zo krijg je een overzicht van de analytische behoeften van je bedrijf. De software biedt een oplossing om deze processen te analyseren zodat je een overzicht krijgt van eventuele data. De mogelijkheden herkennen en weten welke specifieke delen van de data je graag wilt analyseren is de eerste stap.

Stap twee is het vinden van de juiste partner. De oplossingen van Tuuring worden geïmplementeerd via het netwerk van partners die samenwerken met Tuuring. Deze partners worden zorgvuldig geselecteerd door de eigen consultants en specialisten van de website. Als je eenmaal een partner hebt gevonden is het nodig om aan te geven welke connectoren nodig zijn voor de gewenste analyse. 

De prijs is opgebouwd op basis van het aantal connectoren nodig voor de gewenste analyse van datastromen. Dit wordt gecombineerd met het basistarief voor het kernplatform zelf. De prijzen zijn gebaseerd op abonnementen inclusief ondersteuning van het kernplatform en de vereiste connectoren. De laatste stap is om het systeem te implementeren via het partner netwerk. Online ondersteuning is 24/7 verkrijgbaar.

Ondersteuning van het platform

Het partner-netwerk biedt ondersteuning om te helpen met het implementeren van het systeem en meer informatie en hulp te geven wanneer dit nodig is. Met premium ondersteuning krijg je directe toegang tot specialisten en kan je bellen wanneer je wilt voor hulp. Dit maakt het implementeren van het systeem een stuk makkelijker. 

Zakelijke dienstverlening en oplossingen voor business performance is de service die je kan verwachten van het bedrijf Tuuring en zijn partners. Hierdoor krijg je constant ondersteuning met het implementeren van de software gemaakt door het bedrijf. Het bedrijf Tuuring is al lange tijd actief in de zakelijke dienstverlening. Lees meer op deze website.

https://tuuring.com/
Bigoz.nl