Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Nijmegen inschakelen

Wanneer je het nodig vind om een incassobureau in Nijmegen in te schakelen, is Van Loon Incasso Advocaten het bedrijf wat je zoekt! Ik heb afgelopen maand samen met een incasso bureau gewerkt om verschillende openstaande facturen van mijn bedrijf te laten incasseren. Ik heb eerst paar herinneringen gestuurd en heeft de administratie afdeling gebeld naar de klant om er achter te komen waarom de betalingen steeds niet binnen komen. Na veel pogingen is het niet gelukt en hadden wij een incasso bureau nodig. In mijn blog leg ik graag uit welke incasso bedrijf ik had gekozen en hoe zij mij geholpen.

Van Loon Incasso Advocaten

Via internet kwam ik bij het incassobureau in regio Nijmegen: Van Loon Incasso Advocaten. Een paar klanten van mijn vader hebben ook samen met het bedrijf gewerkt en waren heel tevreden over het resultaat. Een mond-tot-mond reclame is altijd eerlijker dan advertenties op internet. Daarom heb ik ook contact opgenomen met Van Loon incassoadvocaten. Op de website had ik alle stukken en informatie toegevoegd en verstuurd. Al binnen 24 uur kreeg ik een reactie van het bedrijf. Een incasso medewerker had netjes aan de telefoon verteld dat hij aan de slag gaat met de debiteuren en dat ik nog van hem hoor. Hij zou een brief naar de debiteur sturen met als gevolg een relatief grote kans dat het geld terug zou komen. De kans dat het bedrijf dat voor elkaar krijgt is maar liefst 89%. 

Goed incassobureau Nijmegen

Zo zijn we tot de conclusie gekomen dat Van Loon Incasso Advocaten een zeer goed incassobureau in regio Nijmegen is. Het bedrijf heeft er voor gezorgd dat de facturen zijn betaald en nu is het alleen nog maar hopen dat we het niet al te vaak hoeven in te schakelen. Zowel voor de klantrelaties, het vertrouwen en ook de moeite. Hierbij raad ik Incasso Advocaten dus aan als incassobureau als je zelf met debiteuren zit!

Bigoz.nl