Bigoz
Image default
Aanbiedingen

Studentenkorting bij AmigoAmigo – De kortingssite van Nederland

Dat studenten graag korting ontvangen is bij iedereen al wel bekend. De reden waarom deze studentenkorting ontvangen is alleen niet altijd even duidelijk. Waarom zou je een bepaalde doelgroep voortrekken ten opzichte van de rest van de mensen. Hoewel het niet altijd duidelijk is zijn er wel enkele redenen te bedenken waarom bedrijven studenten voorrang en korting geven. 

Studenten krijgen korting omdat ze een doelgroep zijn die over het algemeen wat minder te besteden hebben. Toch is dit een belangrijke en grote doelgroep die vaak hun geld anders besteed dan de oudere doelgroep. Een student zal meer opleveren op de drankjes die men verkoopt en minder op het eten. Dit in tegenstelling tot de wat oudere doelgroep en de babyboomers. 

Een andere reden die men kan bedenken om studentenkorting te geven is het tijdig aantrekken van een doelgroep die later veel geld gaat besteden. Wanneer studenten een bepaalde band met een merk voelen, is de kans groot dat ze later dit merk nog steeds kopen of gebruiken. De kans dat studenten de doelgroep wordt die veel te besteden heeft is het een investering in de toekomst. De euro’s die ze nu besparen zullen ze later alsnog wel uitgeven.

Er zijn bedrijven die uit zichzelf studentenkorting aanbieden om zo deze doelgroep beter te kunnen bereiken. Helaas is het voor sommige bedrijven niet altijd mogelijk om deze doelgroep zelf aan te spreken en richten ze zich dan ook tot verscheidene studentenplatforms. AmigoAmigo is zo’n studentenplatform met meer dan 150.000 leden die zich hebben ingeschreven om dagelijks deals te ontvangen. Op deze manier kunnen bedrijven meer omzet generen, nieuwe klanten werven en hun zaak goed gevuld krijgen. Voor studenten is het de ideale manier om voordelig te leuke uitjes te plannen. 

Acties die regelmatig voorkomen op deze websites zijn: Voordelig onbeperkt sushi eten, middagje karten, dagje sauna, voordelig naar de kapper en nog veel meer. Al deze acties zijn zeer voordelig te vinden doordat studenten graag in trek zijn bij deze bedrijven. Mocht je dus nog eens een voordelig dagje weg willen kijk eerst eens op de pagina’s van deze studentenplatforms. 

http://www.amigoamigo.nl/amsterdam
Bigoz.nl