Bigoz
Image default
Alarmsysteem

Tips om inbraken te voorkomen

Het is vaak de voedbodem voor vele actiefilms: inbraken. In de ene film is de hoofdpersoon een detective, die de veroorzaker van de inbraak moet zien te ontmaskeren, of een rechercheur, die de oorzaak van de gebeurtenis moet ontdekken. Een andere film richt zich juist op de inbreker zelf, die behendig weet binnen te dringen in een verlaten bedrijfspand. Vaak komen er veel laserstralen aan te pas, waar de inbreker een weg doorheen moet zien te banen, al is dit vaak te ver gezocht. Echter, in veel gevallen zit er in actiefilms een kern van waarheid, want er wordt geregeld ingebroken in bedrijfspanden. Wil jij voorkomen dat er in jouw pand wordt ingebroken en een manier vinden dat de inbreker jouw pand overslaat? Lees dan snel verder voor tips en mogelijkheden, die Groenewegen Delft jou te bieden heeft.

Goede Bedrijfsbeveiliging begint bij professioneel hang- en sluitwerk, dat zowel dient als beveiligingsapparatuur als afschrikmiddel voor inbrekers. Goede sloten zullen lastiger te kraken zijn, waardoor een inbreker sneller zal denken dat het te veel moeite zal kosten om in het pand in te breken. Ook doen hoge hekken met prikkeldraad het vaak goed op bedrijventerreinen, omdat het geen pretje is om hier overheen te komen. Verder zie je regelmatig dat bedrijfspanden in de avond verlicht zijn of dat er lantaarnpalen om het bedrijventerrein staan. Dit heeft ermee te maken dat handelingen sneller opvallen in een verlicht gebied, wat inbrekers doet twijfelen aan de locatie van inbraak.

Het beveiligen van een bedrijfspand eindigt niet bij goed hang- en sluitwerk, prikkeldraad en verlichting, maar het is zeker een begin. Om echter optimaal beveiligd te zijn in een inbreeksituatie is het verstandig om met Groenewegen Delft in gesprek te gaan over professionele bedrijfsbeveiliging. Als Elektrotechniek specialist weet Groenewegen Delft namelijk als geen ander hoe je optimaal kunt beveiligen.

https://www.groenewegendelft.nl/
Bigoz.nl