Bigoz
Image default
Vakantie

Een luxe vakantiewoning in de Ardennen met jacuzzi

Op vakantie naar de Ardennen? Dan wil je natuurlijk lekker genieten en zeker wanneer je een lange mountainbikeroute hebt afgelegd heb je wel behoefte aan een warme douche en misschien wel aan een warm bad. Met een luxe vakantiewoning in de Ardennen met jacuzzi is dit allemaal mogelijk. Hoe luxe wil je het hebben? Een jacuzzi die alleen maar door jou en degene met wie je in de vakantiewoning in de Ardennen bent gebruikt wordt. Op de website waar de vakantiewoning in de Ardennen met jacuzzi kan huren heb je veel keuze en je kunt aangeven of je graag een jacuzzi wil of liever een privé zwembad hebt op allebei. 

Filteren

In het filterscherm aan de zijkant op de website kan je alle eisen die je hebt aan de woning aangeven. Wil je een jacuzzi, een zwembad, een openhaard, een oprit et cetera. Door dit allemaal in te vullen komt zo je vakantiewoning in de Ardennen met jacuzzi naar voren. Je hoeft alleen nog maar door te geven wanneer je komt en je hebt de vakantie naar de Ardenne geboekt! De vakantiewoning in de Ardennen met jacuzzi bevindt zich in de buurt van een klein dorpje waar een supermarkt zit en waar je ook naar de Spa kan en je zit ook aan de bosrand waar je lekker een wandeling of een fietsroute kan gaan doen. 

Aantal mensen

De vakantiewoning in de Ardennen met jacuzzi verschilt in grootte, want het ligt er natuurlijk aan met hoeveel mensen je in het huis wil gaan verblijven. Dit zal je ook terug zien in de prijzen van de woningen die op de website worden aangegeven. Wanneer je een kleiner huis huurt met een jacuzzi ben je minder geld kwijt dan een groot huis, maar een groepsaccommodatie kan wel weer voordeliger zijn.Bigoz.nl