Bigoz
Image default
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau senioren: de bemiddelaar tussen arbeidsmarkt en actieve 65-plussers

Wist u dat er een uitzendbureau voor senioren in Flevoland bestaat? Als u ouder dan 65 bent en nog niet de rug wil toekeren naar de arbeidsmarkt, dan is een uitzendbureau voor senioren in Flevoland misschien wat voor u. Als 65-plusser bent u misschien nog veel te actief om achter de geraniums te zitten. Bovendien zorgt een baan ook voor zingeving en zijn veel sociale contacten verbonden aan werk. Als u dat mist en graag uw ervaring en specialistische kennis zou willen blijven inzetten, dan kunt u terecht bij Flevoland65plus Uitzendbureau. En wist u dat het ook allerlei voordelen biedt wanneer u als 65-plusser weer aan de slag gaat? En ook de werkgever kan het verschillende voordelen bieden om een 65-plusser in dienst te nemen. 

Wat kan een uitzendbureau voor senioren voor u betekenen?

Een uitzendbureau dat zich richt op senioren speelt een bemiddelende- en adviserende rol tussen de senior en de werkgever. De meeste uitzendbureaus richten zich niet op senioren en weten ook niet wat er anders is voor zowel de werknemer als de werkgever wanneer de werknemer ouder is dan 65. Voor een 65-plusser is het bijvoorbeeld erg aantrekkelijk om weer te gaan werken, want er kan ongelimiteerd worden bijverdiend zonder dat het pensioen of de AOW wordt gekort. Bovendien hoeft een senior ook sociale premies meer te betalen en houdt dus netto meer over. Ook een werkgever kan er financieel voordeel bij hebben, omdat ze minder loonkosten kwijt zijn aan iemand die ouder is dan 65. En nog een voordeel voor een werkgever is dat 65-plussers vaak extra gemotiveerd zijn, veel flexibeler met hun tijd om kunnen gaan en een schat aan kennis en ervaring meebrengen. 

Schakel het uitzendbureau voor senioren in dat bemiddelt tussen senior en werkgever

Heeft u als senior interesse in extra geld bijverdienen of wilt u als werkgever een 65-plusser in dienst nemen? Neem dan contact op met Flevoland65plus Uitzendbureau voor advies en bemiddeling.

Bigoz.nl