Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Een goed haar beurt met de kapsalon in Utrecht

Bent u modebewust en kijk je uit naar de juiste kapsalon in Utrecht? Dan moet je er in Utrecht voor wezen. We gaan mee met de laatste mode en scholen ons steeds bij om met elk moderne ontwikkelingen mee te kunnen gaan. Kapsalon in Utrecht weet hoe de klanten te behandelen dat die zich een prinses voelen. We gaan om met elk haar type en passen ons ook makkelijk aan hetgeen de klant van ons gevraagd heeft. Bij kapsalon Utrecht gaat u nooit en te nimmer spijt hebben van de diensten door ons verleend. Wilt er modern en met de laatste modetrend bij lopen. Doe maar gerust een beroep op kapsalon Utrecht.In onze kapsalon in Utrecht kunt u terecht voor de nieuwste trends op het gebied van hairstyling. Ons vakkundige team van haarstylisten kennen de kneepjes van het vak. De nieuwste trends weten ze creatief en met passie toe te passen.We zijn gespecialiseerd in kleuren en verven, haarverlenging en hairextensions. Ook creëren onze stylisten de mooiste feest- en bruidskapsels (met bruidsmake-up), zodat u er op uw allermooist uitziet op één van de mooiste dagen van uw leven. In onze hair- en beautysalon kunt u zich geheel in de watten laten leggen. We vervullen uw haar- en beauty wensen graag.

Kapsalon in Utrecht voor haarverzorging

Merkt u dat uw haar futloos is en echt een boost nodig heeft? Bij onze kapsalon in Utrecht verwennen we uw haar met een zeer effectieve keratinebehandeling, Keratin Revolution. De behandeling maakt het haar ultra glad en pluisvrij en zorgt voor een langdurig resultaat (3 tot 5 maanden). Tijdens deze intensieve salonbehandeling maken we enkel gebruik van 100% formaldehyde vrije producten. Bij ons in het kapsalon zijn de heren ook welkom en kunnen ook hun kapsel door een vrouw laten kappen. We besteden ook zorg en aandacht aan onze heren die bij ons in het kapsalon langskomen voor een haarbehandeling. Zoals u ziet staat kapsalon in Utrecht ook klaar voor de heren die daar behoefte aan hebben. En ook van die speciale aandacht wenst te genieten.

Wilt u een afspraak maken bij ons in het kapsalon in Utrecht.

U kunt een bezoekje brengen aan onze webpage. U ziet de diensten die door ons kapsalon verleend worden, maar ook onze contact informatie. U zou ook online een Afspraakje kunnen maken om bij ons langs te lopen en van onze diensten te genieten.Bigoz.nl