Bigoz
Image default
Aanbiedingen

De mooiste geboortekaartjes maak je zelf

Hoeraaaa! Jullie worden papa en mama! Wellicht dat jullie al druk bezig zijn met het babykamertje. Zijn die schattige iniminie babykleertjes al gewassen en is binnenkort hét moment daar om de geboorte van jullie kindje wereldkundig te maken. De geboortekaartjes van jullie kleintje zal waarschijnlijk het leukste en meest bijzondere kaartje zijn die je ooit gaat versturen.

 

Geboortekaartjes met avontuurlijke prints

Misschien heb je al een beetje rondgekeken om te zien welke geboortekaartjes jullie leuk vinden. Zoveel keuzes, kleuren en ontwerpen. De een nog leuker dan de ander. Houden jullie meer van klassiek of juist modern? Of heb je je oog wellicht laten vallen op zo’n leuk jungle geboortekaartje. Dit is namelijk helemaal de trend van dit moment.

 

Tropische palmbomen, exotische vogels, brullende tijgers en ondeugende apen. Met dit in gedachte heeft Koningkaart exotische, nieuwe jungle geboortekaartjes ontworpen. De collectie met jungledieren kenmerkt zich door vrolijke kleuren en veel details. Een nieuw avontuur zowel voor de baby als voor jullie. De geboortekaartjes zijn er met grafische panterprints en kleurrijke botanische bladeren maar ook met veel verschillende vogels en dieren in een jungle omgeving. Zeker wanneer je voor een jungle thema bent gegaan qua babykamer is zo’n geboortekaart met tijger natuurlijk hartstikke leuk.

 

To the moon and back

Of kiezen jullie liever voor een kaartje met een betekenis? Bijvoorbeeld met een maan of sterren. De ruimte, sterren, planeten en de maan zijn allemaal erg populair op dit moment. Vandaar dat ook geboortekaartjes met maan erg hip zijn!

 

Een maan op een geboortekaartje zorgt niet alleen voor een magische en mysterieuze uitstraling, maar geeft het kaartje ook nog eens een extra betekenis. Wist je namelijk dat de meeste kindjes ‘s nachts worden geboren? En hoe bijzonder is het om via het geboortekaartje te laten zien tijdens welke maan jullie kleintje geboren is? Via de ontwerptool van Koningkaart kun je namelijk aangeven welke maan je bijvoorbeeld uitgelicht wilt hebben, op deze manier kun je het geboortekaartje heel persoonlijk maken. Een waanzinnig mooi en bijzonder aandenken voor later.

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes
Bigoz.nl