Bigoz
Image default
Bedrijven

Outplacementbureau Rotterdam

Het outplacement bureau Rotterdam is een bureau waar werknemers terecht kunnen voor een werk naar werk traject Dit traject bestaat uit verschillende fases met als doel het vinden van een baan voor werknemers binnen deze regio. Het is belangrijk voor werknemers dat zij een geschikte baan vinden in de gewenste regio. Dit heeft vooral te maken met de lange reistijd en de eventuele files die werknemers graag vermijden. Wij bieden daarom voor werknemers die net hun baan zijn verloren of werknemers die opzoek zijn naar een nieuwe baan en daar graag hulp bij willen het van werk naar werk traject aan bij ons outplacementbureau Rotterdam.

Het bureau is gelegen centraal dicht bij Blaak. Daar bevindt zich het hoofdkantoor van Carrièrepoort. Bij ons hoofd kantoor wordt jij uitgenodigd voor een intake gesprek. Dit gesprek dient voornamelijk voor het beter leren van de kandidaat. Ook wordt bij dit gesprek de situatie waarin de kandidaat nu zit geanalyseerd en uitvoerig besproken. Dit zorgt er in het bijzonder voor dat de coach precies weet wat er speelt en wat jouw wensen zijn. Het resultaat voor de werkzoekende is vaak dat deze een baan vindt in Rotterdam dus wij sporen je vooral aan om mee te doen aan dit traject.

Het echte werk begint na het intake gesprek. Uit het intake gesprek komt een stappenplan voor die ervoor zorgt dat jij de concrete stappen ziet die er worden genomen om samen met jou het doel te behalen. Het komt vaak voor dat de kandidaat moeite heeft met het openstellen en toegeven aan verbeterpunten maar wij helpen je er zeker in om het zelfvertrouwen te vinden die er toch voor zorgt dat jij succesvol door jouw traject heen loopt. Meld je aan bij ons outplacementbureau Rotterdam en start met dit traject. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen wij wachten je belletje af.

https://www.carrierepoort.nl
Bigoz.nl