Bigoz
Image default
Bedrijven

Eindelijk echte resultaten met een personal trainer in Velp en Arnhem?

Als je opzoek bent naar een goede personal trainer in Velp, dan ben je bij onze personal training aan het juiste adres. Wil je afvallen, beter presteren in jouw sport of verandering naar een gezonde leefstijl: bij Onze personal training zorgen wij ervoor dat je jouw doelen op de meest prettige en effectieve manier zult behalen. Elke training gemaakt speciaal voor jou! Zowel thuis als in een sportzaal, individueel of in een kleine groep. De Personal Trainers van RSPT zijn de specialisten op het gebied van training en voeding, jarenlange ervaring in de topsport en fitnessbranche!

Afvallen

Gewicht verliezen? Vetpercentage verlagen? Weer leuk kunnen winkelen? Trots zijn op je eigen lijf? Samen zorgen wij ervoor dat je je doelen zult halen, met de persoonlijke aandacht en onze jaren aan kennis gaat dit ons samen lukken. Wij bieden diverse unieke methodes om snel en gezond af te vallen. Wij leren je hoe je lichaam werkt en reageert op training en goede en slechte voeding. Op die manier kun jij uiteindelijk zelf beslissingen maken over jou keuzes. Wanneer jij dit helemaal onder de knie hebt is afvallen makkelijker dan dat je denkt! Kom daarom naar onze personal trainer in Velp.

Krachttraining

Doormiddel van krachttraining maak je je gehele lichaam sterker. Dit betekent dat jij je niet focust op één beweging of spiergroep maar meerdere tegelijkertijd. Dit noem je compound oefeningen, oefening waarbij je één hoofdspier aanspreekt maar tegelijkertijd meerdere kleine spiertjes gebruikt voor stabiliteit en ondersteuning. Krachttraining kun je doen op vele manieren; met je lichaamsgewicht, doormiddel van een krachtstation, krachtmachines of met losse gewichten zoals dumbells of halters. Op krachtstation kun je gemakkelijk verschillende oefeningen uitvoeren voor meerdere spiergroepen, daarom maken wij hier onder andere gebruik van. Kortom, of het nou gaat om afvallen of krachtsport; wij zullen je helpen jouw doelen te bereiken!

 

Bigoz.nl