Bigoz
Image default
Banen en opleidingen

Volg toponderwijs bij deze opleiding tot life coach

Veel mensen bereiken op een gegeven moment een punt in hun leven waarbij ze op een denkbeeldig kruispunt staan. Ze hebben bepaalde doelen, maar weten niet goed hoe ze die moeten bereiken. Bij dergelijke hulpvragen komt een life coach kijken. Een life coach helpt zijn of haar cliënten in de persoonlijke ontwikkeling en helpt de balans terug te vinden. Lijkt dit je een mooi beroep? Dan is een opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO iets voor jou. Dit professionele opleidingsinstituut heeft opleidingslocaties in het hele land.

Ervaar de vele voordelen van het onderwijs van deze opleider

SCHOTT & CO is een academie voor leefstijl, sport en vitaliteit. Dit opleidingsinstituut is dan ook gespecialiseerd in life coaching. Tijdens deze opleiding leer je de fijne kneepjes van het coachvak zodat je een kundige, zelfverzekerde life coach wordt. Je ervaart vele voordelen van het professionele onderwijs van deze opleider:

  • Je krijgt les van ervaren docenten met een achtergrond in de psychologie, topsport en mentale krachttraining;
  • Je volgt een prettig en overzichtelijk lesschema met theoretische vakken in de ochtend en praktijklessen in de middag;
  • Je leert volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en motivatiepsychologie, waarbij je leert werken met moderne meetapparatuur;
  • Je ontvangt een diploma dat door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de EMCC geaccrediteerd is.

Dankzij het gedegen onderwijs van SCHOTT & CO ontwikkel je jezelf tot vaardige life coach. Na de opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als life coach in je eigen praktijk of als trainer binnen diverse instellingen. De keuze is aan jou!

Kies voor onderwijs van topkwaliteit

Als het beroep van life coach je droom is, dan ben je ervan verzekerd dat je het beste uit jezelf haalt dankzij deze opleiding bij SCHOTT & CO. Schrijf je direct in en zet een stap dichter bij je droom! Wil je eerst meer informatie ontvangen? De medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.

https://www.schottenco.nl/
Bigoz.nl