Bigoz
Image default
Electronica en Computers

Een drone kopen

Drone kopen

Drones zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Sinds 2010 zijn er verschillende consumenten drones op de markt gekomen. Hierdoor zijn drones betaalbaar geworden voor consumenten. Een drone kopen is dan ook iets dat voor vele consumenten bereikbaar is geworden.

Hoeveel kost een goede drone?

De prijs van een drone wordt bepaald door een aantal factoren, onder andere het formaat, kwaliteit en mogelijkheden spelen mee. Een kleine drone voor binnenhuis gebruik is niet te vergelijken met een drone met camera.

De prijs van een ´´instap drone´´ ligt tussen de 100 en 200 euro. Voor dit geld heb je in de meeste gevallen een prima drone om mee te leren vliegen.

De consumenten prijs van een goede camera drone ligt tussen de 600 en 1200 euro. Voor dit geld heb je een goede drone en in de meeste gevallen met camera.

De Hubsan X4 is een gunstig geprijsde voordelige drone die voornamelijk geschikt is voor binnenhuis gebruik. De prijs zegt niet perse iets over de kwaliteit van de drone. De Hubsan X4 is namelijk een drone van prima kwaliteit.

De DJI Phantom 2 Vision Plus is één van de beste camera drones voor consumenten. Deze drone is een geupgrade versie van de DJI Phantom 2 drone. Het grootste verschil tussen beide drones is de camera van de DJI Phantom 2 Vision Plus. De camera kan HD video´s en foto´s maken. Een groot voordeel is dat de Vision Plus camera vervangen kan worden door een GoPro.

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het filmen met drones bouwen meestal hun eigen drones. De kosten van deze drones lopen in de duizenden euro’s.

De regels

Er zijn een aantal regels opgesteld waar rekening mee moet worden gehouden. Deze zijn opgesteld door de overheid om het vliegen met drones in goede banen te leiden.

Waarschijnlijk ga je een drone recreatief gebruiken. In dat geval valt het vliegen met een drone onder de ´´Regeling modelvliegen´´.

Voor commercieel gebruik is een ontheffing van de Inspectie Leefomgeving en Transport benodigd.

http://www.drone-kopen.eu
Bigoz.nl