Bigoz
Image default
Electronica en Computers

Webmail bij Scarlet, communicatie op z’n best

Ben je het beu om veel geld te spenderen aan het gebruik van je telecomdiensten, maar van je provider nauwelijks kwaliteit te krijgen? Ga dan zeker te rade bij Scarlet. Deze provider steekt met kop en schouders boven haar concurrenten uit als het aankomt op de prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien geniet je als klant van Scarlet van een gratis dienst webmailing die bovenop je abonnement gegeven wordt. Deze dienst biedt een aantal voordelen die op kwalitatief vlak de moeite waard zijn.

Zo kan je als gebruiker van webmail bij Scarlet gebruik maken van volgende extra’s:

  1. Je krijgt een grote opslagruimte toegekend, die je mits betaling kan uitbreiden

  2. Er zijn diverse mogelijkheden om je mailbox uitgebreid te personaliseren

  3. Je kan bijkomende mappen in je inbox toevoegen en zo gestructeerd communiceren

  4. Het is mogelijk om een aantal aliassen te koppelen aan je webmail

  5. Je webmail is automatisch uitgerust met een spamfilter

Daar komt nog bij dat de mailomgeving bij Scarlet toegankelijk is via de homepage, waardoor je altijd vlot toegang kan krijgen tot je Scarlet webmail. Bij veel voorkomende vragen of problemen kan je steeds de oplossing terugvinden via de website van Scarlet, voor minder vaak voorkomende vragen of problemen kan je terecht bij de klantendienst. Je geniet dus voldoende ondersteuning, wat niet bij iedere provider zo is.

Er zijn nog tal van pluspunten verbonden aan webmail van Scarlet. Je ontdekt ze ongetwijfeld snel van zodra je klant bent.

Bigoz.nl