Bigoz
Image default
Gezondheid

Zo kom je volledig van Melasma af!

Wat is Melasma?

Melasma wordt ook wel zwangerschapsmasker genoemd, en dat is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door een vlekkerige geelbruine kleur over een deel van het gezicht. Vaak zijn de donkere vlekken onregelmatig van vorm en grootte. Melasma komt voor tijdens de zwangerschap maar kan ook ontstaan door gebruik van de pil of door blootstelling aan de zon.

 

Hoe kom ik van melasma af?

Wanneer je melasma krijgt tijdens je zwangerschap, dan gaat dit na je zwangerschap vanzelf weer over. De donkere vlekken trekken dan langzaam weer weg. De hormonen die dit veroorzaakt hebben zakken af en zo ook melasma. Wanneer je het krijgt van de pil, stop dan met het slikken van de anticonceptiepil. Wanneer je melasma hebt zonder verdere aanleiding, dan kun je in overweging nemen om de donkere vlekken te behandelen met een licht makende pigmentvlekkencrème, laser of chemische peelings.

Hoe kan ik melasma behandelen met Skinlight?

Skinlight is speciaal ontwikkeld om donker pigment lichter te maken. De crème wordt gebruikt voor specifieke huidproblemen. Je hoeft de crème dan ook alleen maar op het probleemgebied aan te brengen. Skinlight maar de donkere vlekjes lichter, per dag zie je steeds een beetje meer verschil. Je stopt met het gebruik wanneer je tevreden bent. Skinlight kan net zolang gebruikt worden als je zelf wilt. Dit komt omdat de crème PH-neutraal is en verder ook geen parfum bevat. Meestal bereik je het gewenste resultaat binnen 8 weken.

 

http://www.skinlight.nl/shop
Bigoz.nl