Bigoz
Image default
Groothandel

Shirts laten bedrukken

 

Shirts laten bedrukken wordt door veel bedrijven en particulieren gedaan. Het levert, buiten effectieve reclame, ook nog warmte op en dat is in een land als Nederland geen overbodige luxe. Shirts laten bedrukken is weer een andere techniek dan het bedrukken van bijvoorbeeld sweaters. Ook is er veel keus in de materiaalsoorten, kwaliteit en model van de shirts. Voor iedere gelegenheid kan een shirt worden bedrukt. Bijvoorbeeld voor groepskampen, outdoor personeel, festivals, tuincentrum medewerkers enz. 

Voor de kou

Wij zijn er helemaal aan gewend dat we ons aankleden. Die gewoonte is ontstaan om praktische redenen en toch heeft kleding door de eeuwen heen veel andere functies gekregen. Als symbool van onze gemoedstoestand bijvoorbeeld. Maar ook het wegnemen van schaamte is een goede reden om ’s ochtends een broek en bijvoorbeeld een shirt of trui aan te trekken. Een overzicht van de geschiedenis van onze kleding.

Het is niet helemaal duidelijk wanneer de kleding voor het eerst wordt gebruikt. Er zijn wetenschappers die denken dat het zo’n 500.000 jaar geleden al moet zijn geweest, maar recent onderzoek beweert dat kleding veel jonger is. De onderzoekers baseren die conclusie op de geschiedenis van de luis. Het dier ontwikkelde zich zo’n 170.000 jaar geleden van hoofdluis tot een luis die ook op kleding kon overleven. Kou was waarschijnlijk de reden dat de mens zich ging kleden en de luis de carrière switch kon maken.

Sporten                                                                                                          

Het shirt is een kledingstuk dat bekend is geworden in Amerika. Het shirt werd aan het begin van de 20e eeuw door veel mensen gebruikt om in te sporten. Door sommigen werd de naam T-shirt gebruikt, wat duidt op de T-vorm van het kledingstuk. Na verloop van tijd werd het shirt als ingeburgerd, dagelijks kledingstuk gezien en zo is het nu nog steeds. Het shirt draag je als comfortabel, praktisch kledingstuk. 

Casual                                                                                                                                          

Omdát het shirt nu ook als dagelijks, casual kledingstuk gedragen wordt, denken steeds meer mensen en bedrijven na over het bedrukken van die shirts. Want reclame gecombineerd met een fijn zittend kledingstuk welke ook nog eens een grote doelgroep aanspreekt is natuurlijk helemaal goed. Shirts laten bedrukken wordt dan ook veel gedaan door de verschillende bedrijven en sponsoren van bijvoorbeeld sportclubs of paardrijd verenigingen. Hierbij kun je denken aan shirts laten bedrukken voor de ruiters, maar ook voor de verzorgers en begeleiders. Het hele team kan zo eenduidigheid uitdrukken én comfortabel gekleed zijn.

 

https://www.shirtsenzo.nl/t-shirts/
Bigoz.nl