Bigoz
Image default
Hobby en vrije tijd

Maandhoroscoop Steenbok – Waterman en Vissen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in je horoscoop van deze maand!

Horoscoop Steenbok

We kennen allemaal wel iemand die, als we een interessant stukje informatie aanbieden, het niet alleen al weet, maar denkt dat hij er meer van weet dan wij. Artsen of tandartsen rollen waarschijnlijk met hun ogen wanneer ze te maken hebben met iemand die denkt alles te weten over een aandoening, nadat hij deze online heeft onderzocht. Deze maand heeft het universum een plan om je te helpen succes te behalen op een bepaald gebied. Het enige wat het wil dat je doet, is accepteren dat het weet wat het doet en dat je doet wat je wordt opgedragen!

Liefde

Evenementen deze maand gaan veel verder dan de komende weken met zaken van het hart. Ten eerste heb je een Volle Maan Maansverduistering op de 19e. Om te zeggen dat er een significante verandering in je liefdesleven aan de gang is, is een understatement! Of je nu vrijgezel of gehecht bent, het universum heeft een speciaal nieuw hoofdstuk voor liefde en diepe oprechte expressie gecreëerd. Venus arriveert ook in sterrenbeeld Steenbok van 5 tot maart. Dus, waar het ware liefde betreft, beschouw jezelf als kosmisch bevoorrecht!

Horoscoop Waterman

‘Wat is het punt?’ Je hebt die woorden misschien gelezen zoals veel mensen ze zeggen, met een gevoel van wanhoop en deflatie. Maar we zouden ze vaker tegen onszelf moeten zeggen als ze ons eraan herinneren waarom we überhaupt aan een plan of achtervolging zijn begonnen. Soms, om obstakels te omzeilen, lopen de best opgestelde plannen op raakvlakken. Deze maand kan je jezelf eraan herinneren waarom een plan ertoe deed en waarom het je aanvankelijk inspireerde en motiveerde om het weer op de rails te krijgen!

Liefde

Vanaf de 5e beïnvloedt liefdesplaneet Venus in Waterman geheimhouding, zelfreflectie en geheimen tot maart. Je zult zeker wat innerlijke reflectie doen en ontdekken dat liefde een meer achter de schermen of privégevoel krijgt. Enkel? Je wilt misschien geen trompetten blazen over wat zich tussen jou en iemand vormt of versterkt. Gehecht? Zelf emotionele wonden proberen te helen of emotioneel in stilte lijden zijn opties. Wees dus niet bang om om ondersteuning te vragen als je die nodig hebt.

Horoscoop Vissen

Vaak hebben we positieve ervaringen met navigatiesystemen, beste horoscoop Vissen. Ja, ze kunnen ons naar velden leiden waar we omringd zijn door koeien toen we dachten dat we in een stad aankwamen. Maar we vragen ons ook af waarom ze ons in bepaalde richtingen leiden als we meer rechttoe rechtaan kennen. Als we ontdekken dat het navigatiesysteem beter wist, zijn we dankbaar. Hoe duidelijk een weg voorwaarts deze maand ook mag lijken met een plan, vertrouw erop dat het universum een ander plan heeft. Het is in eerste instantie misschien niet logisch, maar het zal er een zijn waar je dankbaar voor zult zijn!

Liefde

Vanaf de 5e en tot ver in het volgende jaar beïnvloedt liefdesplaneet Venus je beste hoop, vrienden en wensen. Als je single bent, is de plaatsing van Venus berucht om het veranderen van platonische vriendschappen in iets gepassioneerds. Misschien kan een vriend ook een effectieve matchmaker zijn. Als je gehecht bent, krijgt een gedeeld doel een magisch tintje. Jij en een minnaar kunnen een heerlijke reden hebben om je geïnspireerd te voelen over de richting die dit opgaat.

Bron:
Zodiac Horoscoop

Bigoz.nl