Bigoz
Image default
Huishoudelijk

Zeer lekkere Shampoo bars kopen

Je hebt er vast wel een van gehoord; shampoo bars. Shampoo bars zijn letterlijk zeepjes voor je haar. Met de heerlijke shampoo bars van deze shop zal je haar nog lekkerder ruiken en nog meer stralen. Daarnaast is het gebruiken van een shampoo bar in plaats van een shampoofles een stuk beter voor het milieu en je portemonnee! Ben jij benieuwd naar alle voordelen van het gebruiken van shampoo bars? Lees dan vooral snel verder. Op deze pagina lees je namelijk alle details. 

Voordelen van shampoo bars

Het gebruiken van shampoo bars brengt diverse voordelen met zich mee. Je haar zal niet alleen intens lekker ruiken, maar ook een stuk meer stralen. Daarnaast zijn de shampoo bars van de shop  diervriendelijk. Dit houd in dat het product niet is getest op dieren en ook nog eens volledig vegan is. Er is dus geen gebruik gemaakt van dierlijke producten bij het maken van de shampoo bars. Om het helemaal af te maken wordt er ook geen plastic gebruikt voor het verpakken van de shampoo bars van de shop. De bar voor je haar wordt namelijk in biologisch afbreekbaar papier gewikkeld. Ook is de shampoo bar een stuk voordeliger dan een fles shampoo. Hoezo? Met een shampoo bar kan je ongeveer zo’n 60 á 70 keer je haren wassen. Dit staat ongeveer gelijk aan drie plastic flessen!

Soorten shampoo bars

Shampoo bars vind je bij onze shop in verschillende soorten geuren. Zo koop je bij ons bijvoorbeeld de shampoo bar kokos of de shampoo bar kaneel. Ook verkopen wij een shampoo bar met bamboe, aloë vera, jasmijn, lavendel, munt, citroen en gember en nog veel meer. Omdat ons assortiment zo divers is, vindt iedereen wel een perfecte shampoo bar voor haar/ zijn haar! De shampoo bar maakt niet alleen je haar schoon, maar zorgt er ook direct voor dat je haar super zacht wordt! Hierdoor is het gebruiken van conditioner eigenlijk niet meer nodig.

 

Bigoz.nl