Bigoz
Image default
Industrie

Bewust kiezen voor Klok ecologische schoonmaakmiddelen

Waarom kiezen voor Klok

Wil je ook een bewuste verandering maken in je dagelijks leven? Zoek je manier om minder verontreinigend bezig te zijn met je eigen huishouding? Dan zijn de wasmiddelen en schoonmaakmiddelen van Klok een goede keus! Ecologisch en bewust schoonmaken is beter voor het milieu. De wasproducten van Klok komen voort uit een toewijding en geschiedenis voor een schoner milieu al sinds de oprichting in 1902. Zo zijn de producten van Klok de eerste in Europa zonder gebruik van fosfaat en de eerste wasproducten mét Europees ecolabel.

{youtube}}

De voordelen van ecologisch wassen

Ecologisch wassen wordt dus steeds belangrijker. We willen met z’n alleen een schoner en duurzamer milieu en daarvoor moeten we bewuste keuzes maken. De producten van Klok zijn uniek, in die zijn dat ze 2 groene labels hebben. Deze zijn als volgt;

EU Ecolabel
Het EU ecolabel is niet iets nieuws. Het bestaat al sinds 1992 met als doel dat producenten worden gestimuleerd tot het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten en diensten. Het logo is te herkennen aan de bloem. Nagenoeg alle Europese landen die hieraan mee en dat is een goede zaak. De producten van Klok hebben het Ecolabel keurmerk en dat betekent dat ze stuk milieuvriendelijker zijn dan normale wasproducten. Waarom? Omdat de ingrediënten vrij zijn van zoveel mogelijk kunstmatige stoffen die vooral water kunnen vervuilen.

Asthma Allergy Nordic label
Heb je huidproblemen? Dan kan het kiezen voor ecologisch wassen een goede keuze zijn. Speciaal voor mensen met huidaandoeningen en huidallergie is het Asthma Allergy Nordic label in het leven geroepen. Dit label laat zien dat het productn GEEN toegevoegde parfum bevat en/of kleurstoffen. Bovendien worden alle producten uitvoerig getest en moet het recept volledig ter inzage komen voor het publiek, vóórdat het product de Asthma Allergy Nordic label mag dragen. Bestel hier je wasmiddel allergie vrij!

De 4 grote voordelen van Klok

 • Huidvriendelijk en dus geschikt voor mensen met huidallergie
 • Ecologisch en dus minder schadelijk voor het milieu
 • Hoogwaardige kwaliteit met meer dan 100 jaar ervaring
 • Nederlands bedrijf en product in eigen land

De klokbox | Nu voor maar €19,99

Speciaal voor mensen die nog niet bekend zijn met de producten van Klok is er de Klokbox. Deze kennismaking doos bevat diverse producten uit het Klok assortiment tegen een zacht prijsje. De bedoeling is natuurlijk om nieuwe mensen te overtuigen van de was- en reinigingskracht van ecologisch wassen en reinigen met Klok. De Klokbox bevat onderstaande producten;

 • Klok natuurlijk wasmiddel kleur
 • Klok pow(d)er dose wit 540g
 • Klok vloeibaar wasmiddel wit 1,5L
 • Klok afwasmiddel original 500ml
 • Klok vaatwastabletten 501g
 • Klok allesreiniger 1L
 • Klok wc-reiniger 750ml

 

De Klokbox is online te bestellen voor een kennismakingsprijs van slechts €19,99 incl. gratis verzendkosten. Probeer het zelf vandaag nog uit en raak zelf overtuigd door Klok!

Bewust wassen & schoonmaken

Begin ook met bewust wassen en huishouden dankzij de ecologische producten van Klok eco. Een schoner milieu begint bij jezelf en de 1e stap is de overstap naar ecologische was- en reinigingsproducten. We hebben het nu nóg makkelijk gemaakt om te bestellen doordat je nu rechtstreeks in onze eigen webshop kunt bestellen met snelle levering direct uit voorraad. Zo hoef je ook niet meer naar de winkel. Bestellingen van tenminste €30,- of meer worden bovendien GRATIS verzonden in Nederland. Probeer onze biologische zeep zelf nu uit!

https://www.klok-eco.nl
Bigoz.nl