Bigoz
Image default
Industrie

Ontdek de mogelijkheden voor het walsen van staal

Als het gaat om het walsen van staal, dan staat M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, nabij Utrecht, voor u klaar. Deze specialisten voeren standaardwalswerk met een profielwals. Ze hebben daarvoor een aparte afdeling waar de profielwalsen voor u klaar staan. Het walsen van staal is dan ook dagelijks werk voor deze specialisten waardoor ze over veel ervaring beschikken. Daarnaast zijn deze specialisten sinds 2014 Lloyds overstempelbevoegd en sinds 2015 gecertificeerd volgens EN 1090-1 EXC 3. Daarom weet u zeker dat u met een specialist in zee gaat.

U kunt hier terecht voor allerlei soorten toepassingen

Het walsen van staal heeft allerlei soorten toepassingen, en de specialisten van M. den Oudsten Buigwerken zijn gespecialiseerd in meerdere soorten walstechnieken, zoals profielwalsen met meerdere stralen of 3D-walswerk. Naast een profielwals hebben deze specialisten diverse walsrollen in hun machinepark, waarmee ze onder meer HE-balken, IK-balken en UNP-balken bewerken. Ze creëren ook buizen, strippen en kokers van staal in allerlei maten. Om snel met hun projecten te kunnen starten, hebben ze altijd staal op voorraad. Zo hoeft u zelf geen materialen aan te leveren.

Ontvang een marktconforme offerte van deze specialisten

Het hoogwaardige machinepark van deze experts en hun ervaren vakmensen stelt het bedrijf in staat om zeer nauwkeurig te werken. Al hun producten vallen hierdoor vrijwel altijd binnen de toleranties. Heeft u interesse in het walsen van staal door deze specialisten? Of wilt u andere bewerkingen met een profielwals uit laten voeren? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met M. den Oudsten Buigwerken en vraag een offerte aan. U ontvangt dan een marktconforme offerte voor uw opdracht. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. U vindt de contactgegevens op de website van deze specialisten. De specialisten van M. den Oudsten Buigwerken beantwoorden graag uw vragen en ze hopen u snel verder te mogen helpen!

Bigoz.nl