Bigoz
Image default
Industrie

Een spuitgieterij met kunststof behuizing op maat

Wanneer je op zoek bent naar een ervaren spuitgieterij die je kan helpen met het produceren van kunststof behuizing op maat voor jouw producten, dan zit je bij Structura beslist goed. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren van kunststof halffabricaten op maat, denk bijvoorbeeld aan behuizing voor een koffiezetapparaat of medische apparatuur. Bespreek eenvoudig je wensen en verwachtingen met deze ervaren vakmensen en zij zullen met een oplossing op maat komen. Aan de hand van jouw eisen zullen zij een ontwerp maken en die aan je voorleggen. Zodra je goedkeuring hebt gegeven, gaan zij aan de slag met het produceren van jouw producten, of het nu een groot of kleine aantal is.

Kunststofbehuizing op maat middels de TSG-techniek

Deze spuitgieterij onderscheidt zich van haar concurrenten doordat zij een van de weinige bedrijven in Nederland is die gebruikmaakt van de techniek TSG. Het proces volgens deze techniek verloopt net iets anders dan het reguliere proces. Het blaasmiddel wordt samen met het granulaat in een gietvorm gespoten met behulp van lage druk. Deze techniek is populair omdat het veel ontwerpvrijheid biedt en relatief lage gereedschapskosten met zich meebrengt. Het resultaat in een sterk en stevig product dat tegen indeuken bestendigd is. Hierdoor weet je zeker dat de kunststof behuizing op maat die jij hebt besteld van hoge kwaliteit is.

Ga bij hun langs en vraag om advies

Heb jij interesse in de diensten van deze spuitgieterij? Wacht dan niet langer en neem snel contact met hun op om de mogelijkheden in jouw situatie te bespreken. Raadpleeg simpelweg hun contactgegevens via de website om al je vragen te stellen en meer informatie te verkrijgen. Voor persoonlijk advies op maat is het uiteraard ook mogelijk om bij hen langs te gaan in Beringe, nabij Weert. De enthousiaste en deskundige medewerkers van dit bedrijf staan je graag te woord.

 

Bigoz.nl