Bigoz
Image default
Internet marketing

WordPress website laten maken?

Wat enorm veel webite aanbieders zijn er toch in de wereld. Het maakt de keuze er niet gemakkelijker op om de juiste aanbieder te vinden. Bovendien worden er verschillende beheersystemen aangeboden. En voor elk beheersysteem valt wel wat te zeggen. Mijn tip: ga op uw gevoel af!

Begin 2000 ben ik begonnen met het maken van websites. In die tijd kwamen diverse aanbieders met eigen unieke website beheersystemen aanzetten. Elk systeem naderde de perfectie in de ogen van de websitebouwer. Maar regelmatig moesten dergelijke systemen vernieuwd worden, vanwege veiligheid, maar ook verandering van het internet en gebruikers ervaringen. Met als gevolg dat een website al snel verouderde.

Responsive website

Ik weet nog goed dat ik websites maakte met een breedte van 800 pixels. Inmiddels is dat al lang niet meer het geval. Door de jaren heen zijn de beeldschermen groter, maar ook veel kleiner geworden. Denk maar eens aan de grote flatscreens en aan mobiele telefoons.

Op elk device moet een website getoond kunnen worden. Bovendien is swipen aan onze vocabulaire toegevoegd, dus moeten we daar ook rekening mee houden. Het surfgedrag bepaalt inmiddels de uitting van een website. Bovendien worden websites steeds vaker getoond op een mobiel device. Inmiddels laat men websites maken die automatisch aanpassen aan elk gewenst beeldformaat. Ook wel responsive website genoemd.

WordPress website

Door de razend snelle verandering van het internet en surfgedrag, gaat mijn voorkeur uit naar WordPress. Dit systeem vind ik ideaal als het gaat om het gebruikersgemak, maar ook de updates die worden doorgevoerd. Mijn klanten vinden het bovendien een prettig systeem. Het systeem leent zich er ook uitstekend voor om maatwerk wordpress website te laten maken

Veilig en up-to-date

Vanwege de veiligheid is het wel aan te raden om WordPress up-to-date te houden. WordPress is vrij te verkrijgen en wordt inmiddels wereldwijd gebruikt. Dit kan daardoor  doelwit worden voor hackers. Maar door de website goed te beveiligen en WordPress dus regelmatig te voorzien van de nieuwste veiligheids updates heb je er jarenlang plezier van.

Kosten van een WordPress website laten maken

Omdat er niet een nieuw systeem ontwikkeld hoeft te worden, scheelt dat in de kosten. Er veel aanbieders en de kosten lopen nogal uiteen. Let daarom goed op wat je ervoor terugkrijgt. Het is namelijk ook mogelijk om standaard WordPress webdesign templates te kopen. Er zijn genoeg aanbieders die standaard templates kopen voor een paar cent en een website te koop aanbiedt voor een paar honderd euro. Het hoeft niet zo te zijn dat deze websites niet goed genoeg zijn, maar doorgaans zijn er wel beperkingen.

Kracht Internet Marketing uit Dedemsvaart, biedt al een website aan voor €960,00. Ik heb het dan over een op maat gemaakte website met een nieuws of blog mogelijkheid. De prijs loopt op indien er meer wensen zijn, maar vooraf wordt hier een overzichtelijke offerte voor gemaakt.

Tenslotte: Indien je prijzen wilt gaan vergelijken, ga dan goed na welke diensten worden aangeboden. Vergelijk dus wel appels met appels. Zo kom je nooit bedrogen uit.

https://www.krachtinternetmarketing.nl/webdesign/
Bigoz.nl