Bigoz
Image default
Onderwijs

Taalcursussen, klassikale opleidingen en thuisstudies vergelijken online!

Op zoek naar een thuisstudie of taalcursus maar u weet niet waar? Op onze website Studiemarathon.nl kunt u meer dan 2000 taalcursussen, hobbycursussen, VCA opleidingen, diverse trainingen en cursussen op MBO- en HBO niveau als thuisstudies vergelijken. Wij hebben het aanbod van de beste thuisstudie specialisten van Nederland. Onder meer van de opleiders LOI, NHA, NTI, Studieplan, Laudius e.v.a.

Dit opleidingsaanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, klassikale opleidingen, EHBO cursussen, hobbycursussen, Voeding/Sport/Gezondheid en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Trainingen en opleidingen vergelijken

Heeft u bijvoorbeeld een opleiding of een cursus nodig voor uw werk? Zoals een VCA training of een BHV cursus? Ook deze opleidingssoort kunt u vergelijken! De behoefte naar korte opleidingen en trainingen worden vaak door werkgevers gecreëerd bij hun werknemers. Meestal om een wettelijke verplichting of een VCA-certificering wat een bedrijf of instelling nodig heeft in hun markt of branche.

Taalcursussen vergelijken!

Je weet dat je een vreemde taal wilt leren. Maar hoe weet je nu welke leermethodiek om een vreemde taal te leren de beste keuze is. Om een taalcursus te vergelijken is dit een lastige stap in het keuze proces. Men kan kiezen uit:

• audiocursussen; uitermate geschikt voor de uren zoals reistijd en in de file.
• klassikaal leren; Leren op een vaste tijd, op een vaste locatie met een docent.
• een taal leren als thuisstudie; talen leren waar en wanneer jij het bepaald.

De opleiders die taalcursussen aanbieden zijn LOI, NHA, NTI, Laudius en Studieplan.
Dus kom eens even kijken op onze website.

Studiemarathon.nl

 

http://studiemarathon.nl
Bigoz.nl