Bigoz
Image default
Particuliere dienstverlening

De cementdekvloer is de beste ondervloer in uw woning of bedrijfspand

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partij die uw ondervloer zorgvuldig kan komen leggen? Dan bent u bij Multi Vloeren Brabant op de juiste plek. Deze expert beschikt zelf over alle benodigde apparatuur en producten om u van een kwalitatieve ondervloer te voorzien. Wanneer u een egale ondervloer heeft, kunt u de leefvloer veel makkelijker en sneller leggen. In deze blog leest u wat een cementdekvloer inhoudt en wat de voordelen van een smeervloer leggen via Multi Vloeren Brabant zijn.

Wat houdt een cementdekvloer in?

De cementdekvloer bestaat uit cement, zand en water en wordt als een ondervloer gebruikt. Het doel van de cementdekvloer is om de oude of een nieuwe ondervloer vlak te maken. Het egaliseren van een ondervloer is erg belangrijk, aangezien de leefvloer die er bovenop komt dan veel makkelijker gelegd kan worden. De cementdekvloer laat u leggen op het moment dat u leidingen of bijvoorbeeld uw vloerverwarming netjes weg wil werken. Er dient altijd een toplaag over deze ondervloer geplaatst te worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit prachtige houten visgraatvloeren, pvc-vloeren of tegels. U kunt het beste voor dit type ondervloer kiezen in vochtige ruimten. Denk hierbij aan uw badkamer, kelder of garage. U kunt de ondervloer zowel zwevend laten storten, als direct op de oude laag van uw ondervloer.

Wat zijn de voordelen van een smeervloer laten leggen?

Een smeervloer leggen betekent dat u een zandcement dekvloer in uw woning of bedrijfspand laat aanleggen. De ondervloer heeft als doel om een zo egaal mogelijke oppervlakte te maken. Hierdoor kunt u vloerverwarming zonder problemen wegwerken. Verder zijn smeervloeren vaak snel droog, zodat de volgende werkzaamheden voor uw vloer geen vertraging oplopen. Een smeervloer leggen kunt u het beste uitbesteden aan het team van Multi Vloeren Brabant. Dan weet u zeker dat de klus snel, kwalitatief en met de grootste zorg wordt volbracht.

Bigoz.nl