Bigoz
Image default
Telefonie

U heeft een antwoordservice nodig

U heeft een antwoordservice nodig. Waarom? U bent vast niet altijd telefonisch bereikbaar. Dit is vrijwel onmogelijk te hanteren, maar het kan u toch klanten kosten. Als u dus overspoeld wordt met telefonische gesprekken waar u niet genoeg tijd voor heeft om te beantwoorden, dan heeft u onze antwoordservice nodig. Onze antwoordservice zorgt ervoor dat u geen klanten verliest door een slechte bereikbaarheid. De telefonistes van onze antwoordservice nemen namens uw bedrijf de telefoon op. Dit gebeurt op een deskundige en professionele wijze. Zo nemen ze een last van uw schouders af, waardoor u zich weer kunt focussen op andere belangrijke zaken. Ga naar de website: www.antwoordservice.nu.

Voordelen van een antwoordservice

Aan onze antwoordservice zitten ontzettend veel voordelen verbonden. De antwoordservice is namelijk kleinschalig, wat er voor zorgt dat de klanten meer persoonlijk contact krijgen met de telefonistes  van onze antwoordservice in plaats van een onpersoonlijk grote callcenter. Wij zijn innovatief, we herkennen je klant. Ook zijn onze telefonistes professioneel geschoold met een vast dienstverband, ze worden regelmatig getraind zodat u en uw klanten de beste service van onze antwoordservice ontvangen. Bovendien is een contract met ons maandelijks opzegbaar, zo zit u niet ongewenst een jaar lang vast aan iets wat u misschien niet nodig heeft. U kunt zelf kiezen wanneer de antwoordservice actief is, dit kan dagelijks zijn, maar ook op momenten waar u behoefte heeft aan, in de lunchpauze bijvoorbeeld.

Hoe werkt het?

Zoals al eerder is genoemd kunt u zelf kiezen wanneer onze antwoordservice actief is. Vervolgens nemen wij de telefoontjes die u niet kunt opnemen voor u aan met uw bedrijfsnaam. Nadat het gesprek met de klant is afgerond zal onze telefoniste u op de hoogte van het gesprek brengen door middel van whatsapp, e-mail of SMS. We kunnen dan ook afspraken voor u maken met onze virtuele assistenten, dan hoeft u dat niet nog te doen. Wij beheren ook uw info mail boxen en de reserveringssystemen, maar we werken altijd volgens uw instructies. Onze antwoordservice neemt u werk uit de hand waar u wel de controle over blijft hanteren. Zo is er optimale transparantie tussen onze antwoordservice en u. Zullen wij dat telefoontje van u overnemen?

Bigoz.nl