Bigoz
Image default
Toerisme

Huur een boot op de Friese meren

Huur een boot op de Friese meren

Voor wie op zoek is naar het ideale dagje weg eigen land hebben we een goede tip! Huur eens een bootje en ga een dagje varen over de Friese meren. Deze provincie bestaat voor ongeveer 40% uit water en is dus de uitgelezen omgeving om via het water te ontdekken. Er zijn in het Friese merengebied veel mooie vaarroutes om uit te kiezen. De meeste vaarroutes komen langs de gezellige stad Sneek. Hier kun je aanmeren om op een terrasje gezellig wat te eten of drinken. Naast Sneek zijn er nog genoeg leuke andere plekken om te bezoeken. Ook dorpen en steden als Balk, Sloten, Langweer en Gaastmeer zijn een bezoekje waard.

Huur een betrouwbare boot bij “Genieten op het water”

Ook als je geen eigen boot hebt kun je in de Friese meren heerlijk een dagje om het water vertoeven. Bij bootverhuur Friesland kun je zelfs zonder vaarbewijs enkele mooie leuke boten huren. Naast sloepen en zeilbootjes, kun je bij dit familiebedrijf ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Door de centrale ligging in Heeg is dit Friese verhuurbedrijf de ideale startlocatie voor een lekker dagje genieten op het water.

Bij de Friese bootverhuur “Genieten op het water” nemen ze echt de tijd voor je om alles goed uit te leggen. Daarom is het ook voor de onervaren schipper een fijne bootverhuur. Het personeel van Bootverhuur Friesland is altijd goed bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit maakt bootverhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren. Wil je dus een boot huren in Friesland? Neem dan contact op met “Genieten op het water”.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/
Bigoz.nl