Bigoz
Image default
Tuin en buitenleven

Koop uw planten bij de taxus kwekerij

Heeft u een eigen tuincentrum of bent u werkzaam in de groenvoorziening? Deze gespecialiseerde kwekerij heeft een ruim assortiment aan diverse soorten planten, waaronder de taxus. Haagplanten zijn de specialiteit van deze kwekerij. Dit soort planten zijn zeer geschikt voor een mooie haag als erfafscheiding of om privacy te creëren. Legt u een ruim assortiment traditionele coniferen aan? Of kiest u liever voor haagplanten met naalden, zoals taxus of picea? Voor lagere heggen is buxus zeer geschikt. Alle soorten haagplanten hebben gemeen dat zij van uitstekende kwaliteit zijn. Ook prettig: binnen het seizoen leveren deze specialisten zeer snel. Na uw bestelling heeft u uw haagplanten binnen enkele dagen in huis. Bij Kwekerij Plantloon bent u verzekerd van betrouwbare en snelle levering van uw planten naar keuze, dus ook van de taxus. Uitstekende kwaliteit gegarandeerd!

De taxus uit deze professionele kwekerij is geschikt voor diverse doeleinden

Haagplanten worden vaak gebruikt om een tuin of huis af te schermen en zo meer privacy te creëren. Maar wist u dat de haagplanten, zoals de taxus, van Kwekerij Plantloon geschikt zijn voor nog veel meer doeleinden? Gebruik een grote haagplant als blikvanger in uw tuin, of verdeel uw tuin in verschillende vlakken met blokbeplanting. Er is veel mogelijk. Natuurlijk is een traditionele haag ook schitterend. Hiervoor kiest u uit verschillende soorten haagplanten van hoge kwaliteit. U bent dus zeker niet gebonden aan de bekende buxusplant. Zorg ervoor dat uw haag een echte blikvanger wordt en ook nog eens privacy geeft. Welke soort haagplanten kiest u?

Deze taxus kwekerij levert door heel Europa

Wist u dat Kwekerij Plantloon een eigen taxus kwekerij heeft van zo’n 60 hectare? Hierin worden taxus planten en andere haagplanten van uitstekende kwaliteit gekweekt, die na volgroeid te zijn zo snel mogelijk de kwekerij verlaten, op weg naar u. Met de eigen transportdienst levert Kwekerij Plantloon door heel Europa. Deze leveringen zijn altijd correct, zodat u snel uw voorraad weer heeft aangevuld en geen ‘nee’ hoeft te verkopen aan uw klanten. Door de hoge kwaliteitseisen blijven de verschillende groenblijvende haagplanten ook tijdens het transport mooi en raken ze niet beschadigd. Bestel snel en eenvoudig via de webshop van deze expert. 

 

Bigoz.nl