Bigoz
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren is een rendabele beslissing

Wilt u in vastgoed investeren, dan wilt u natuurlijk hierbij ook een goed rendement behalen. Als u in vastgoed investeert, heeft u de keuze er zelf veel tijd in te steken of het geregel juist uit handen te geven. Zo kunt u uw geld investeren in een vastgoedfonds, echter heeft u hierbij nooit zekerheid omtrent het rendement. Een andere optie is het aankopen van een recreatiewoning op een vakantiepark. Als u dit bij Center Parcs Vastgoed doet, heeft u namelijk een gegarandeerd huurrendement. Zo kunt u op een veilige manier in vastgoed investeren en daarbij krijgt u een vast rendement wat per kwartaal wordt uitbetaald.

Uw vermogen investeren met een vast rendement

Bent u geïnteresseerd in particulier beleggen in vastgoed met een vast rendement? Na het aankopen van een recreatiewoning via Center Parcs Vastgoed, gaat u met hen een huurovereenkomst aan. De overeenkomst wordt in de meeste gevallen voor een periode van 15 jaar afgesloten, waarna u deze per 5 jaar kunt verlengen. Kiest u voor zekerheid? Dan kiest u voor 5% jaarlijks gegarandeerd huurrendement. Zo weet u exact wat uw investering u gaat opleveren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een variabel huurrendement van minimaal 3% met daarbij een deel van de totale huuromzet.

In vastgoed investeren zonder zorgen

Het kopen van een recreatiewoning bij Center Parcs Vastgoed betekent particulier beleggen in vastgoed zonder zorgen. Het onderhoud van de woning, het verhuren aan gasten en de kosten voor elektra en water worden u namelijk allemaal uit handen genomen. Ook bij leegstand ontvangt u uw gegarandeerde huuropbrengst. Zo heeft u dus wel de lusten, maar niet de lasten van het investeren in vastgoed. Ook als u besluit de woning te verkopen kunt u rekenen op professionele begeleiding die u van begin tot eind helpt om alles af te handelen. Zowel zakelijk als particulier beleggen in vastgoed wordt op deze manier erg eenvoudig.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/
Bigoz.nl