Bigoz
Image default
Vakantie

Op vakantie in Israël

Israël als vakantieland of alleen voor een rondreis door Israël? Dat vragen zich veel mensen af. Veel mensen lijken het een mooi land met een prachtige geschiedenis, maar is het niet onrustig in het land door de al jaren lange conflicten met Jordanië. Het is onder reizigers enigszins onbekend. Maar het heeft prachtige bezienswaardigheden en heet een prachtige kuststrook. Het ligt namelijk aan de Middellandse Zee en heeft een mooie haven aan de Rode Zee. Bekende plaatsen in Israël zijn: Tel Aviv en Jeruzalem. Lees in deze blog nog iets meer over Israël en iets over Israël Idoed Reizen de rondreizen door Israël aanbiedt!

Israël

Israël is een land in Azië. Het grenst aan meerdere landen. Zoals Libanon, Syrië en Egypte. Het land heeft al jaren lang een conflict met Jordanië. Maar als reiziger zal je daar geen problemen door herkennen. Maak een reis door Israël. Israël is rijk aan veel bezienswaardigheden en wordt vooral bezocht door Christenen. Het is het land van de Klaagmuur in Jeruzalem en de Dode Zee. Er zijn prachtige kerkgebouwen die al heel oud zijn en heeft veel ouder tempels. In Israël spreken ze 2 talen. Op nummer 1 staat Hebreeuws maar op een goede tweede plek staat Arabisch.

Rondreis met Israël Idoed reizen

Wanneer je opzoek bent naar een rondreis Israël, dan is een rondreis met Israël Idoed Reizen zeker een aanrader. Dit is een Christelijke reisorganisatie, die verschillende rondreizen aanbiedt met zijn eigen thema. Je gaat met een groep onbekende naar Israël om daar de geschiedenis te ontdekken, waar het honderden jaren allemaal begon. Neem een kijkje op israelidoedreizen.nl of er een reis tussen zit die jou aanspreekt. Wil je nou meer informatie over de reizen? Aarzel dan niet en neem contact op per mail of per telefoon, zij staan u graag te woord. De reizen van Israël Idoed zijn onvergetelijk en heel hartverwarmend!

Bigoz.nl