Bigoz
Image default
Webdesign

Waarom een eigen webwinkel starten?

Er sluiten de laatste jaren steeds meer winkels de deuren. Grote namen als V&D gaan over de kop, waarom zou het jou wel lukken? Zelf een eigen webwinkel starten is heel anders dan een groot pand huren in de binnenstad. De kosten zijn veel lager, je hebt geen vergunningen nodig en de risico’s liggen ook veel lager. Als je wilt weten waarom zoveel mensen tegenwoordig een eigen webwinkel starten moet je deze ervaringen lezen. Dan zul je het snel begrijpen.

 

“Ik ben te oud voor een baan”

Als je een bepaalde leeftijd bent gepasseerd willen ze je niet meer aannemen. Je bent te duur, je weet te weinig of juist teveel, ze kunnen je niet meer “kneden” of je bent een “risico”… Bij een eigen webwinkel starten is er niemand die “nee” tegen je zegt, jij bent de baas over je eigen winkel.

 

“Ik kan geen lening krijgen”

Je hebt het perfecte plan voor de perfecte winkel. Je legt je plan voor aan de bank maar die wijzen je af. Een micro krediet verstrekker heeft ook geen interesse, of het duurt gewoon te lang. Je kunt vandaag nog je eigen webwinkel starten zonder een dubbeltje te investeren.

 

“Ik wil niet een risico lopen met personeel”

Voor jezelf en voor eventueel personeel wil je geen risico lopen, dat is begrijpelijk. Waarom werk je niet met externe dienstverleners? Je kunt bestellingen laten bezorgen door een pakketdienst, marketing kun je grotendeels automatiseren met advertentie campagnes via grote sites, je kunt met een shopping platform als Shoptrader zonder webmaster of designer aan de slag. Bij een eigen webwinkel starten kun je echt als ZZP-er aan de slag.

 

“Ik heb al een baan”

Een webshop heeft geen openingstijden, of beter gezegd een webshop is nooit gesloten. De meeste handelingen gaan na je eigen webwinkel starten vrijwel automatisch. Wanneer jij tijd hebt handel je zaken af, bijvoorbeeld in de avond of in het weekend. Geen enkele klant die weet wanneer jij echt achter de site zit, als jouw webwinkel slim in elkaar steekt met de juiste add-ons.

 

Wat is jouw reden om een eigen webwinkel te starten?

Bigoz.nl