Bigoz
Image default
Webdesign

Webdesign hendrik-ido-ambacht

Wat zeggen klanten

Kim heeft mij fantastisch geholpen met het ontwerpen van mijn huisstijl, visitekaartjes en website. Daarbij keek Kim verder dan alleen de website zelf maar dacht ook na over hoe mijn wensen het beste vormgegeven konden worden. Kim’s stijl is fris, to the point en tijdloos. Het resultaat: Een functionele website voor mijn klanten en mijn praktijk, waar ik nog dagelijks plezier aan beleef.

Inge van Helden
Voedingscoaches ambacht

mit Creative heeft voor ons de zakelijke website gemaakt. Vooraf hebben we duidelijk in kaart gebracht, wat voor een soort website en wat onze eisen waren waar deze aan moest voldoen. Ze denkt mee en wat prettig is Kim denkt verder… Doordoor hebben we een website die gebruiksvriendelijk is en te allen tijde aan te passen aan de periode van de sporten zomer en/of winter. Duidelijk en zeer overzichtelijk voor de bezoeker. Wij zochten een ontwerper die onze onderneming op de “kaart” ging zetten, zodat ons bedrijf gevonden wordt en die hebben we zeker bij Smit Creative gevonden. Wij zijn zeer tevreden en kunnen haar ten zeerste aanbevelen.

Waarom Smitcreative?

Opzoek naar professioneel webdesign in hendrik ido ambacht? Of je nu een one-page of multi-site wilt, een hippe pagina om je portfolio te presenteren of een frisse zakelijke website, een zzp-er bent of bedrijf. Smit Creative help je graag met jouw online presentatie.

Wij bouwen complete website’s. Na de realisatie kunt u ook terrecht voor webhosting en onderhoud.

https://smitcreative.nl
Bigoz.nl