Bigoz
Image default
Winkelen

Kenmerken van een LED-paneel

LED-panelen zijn een combinatie van twee woorden: LED en paneel. Het paneel is een plat, gebogen of rechthoekig decoratief onderdeel dat op de muur, het plafond of de deur kan worden geplaatst. Een LED is een elektronische lichtbron die licht afgeeft wanneer er een elektrische stroom doorheen gaat. Alles bij elkaar kunnen we zeggen dat een LED-paneel een decoratief onderdeel is dat bestaat uit LED’s erin en dat op muren of plafonds van huizen of gebouwen kan worden gemonteerd. De panelen worden gebruikt in restaurants, supermarkten, hotels, winkels en kantoren. Ook een LED-paneelverlichting van ledpaneelgroothandel.nl/ is opgebouwd uit een achtergrond verlichtingsmodule, een lichtbron, een stuurcircuit en een frame structuur. Licht irriteert aan beide zijden of randen van het lichtgeleider materiaal en verandert de lichtenvoort bewegingsrichting na verwerking van het licht interferentiepatroon. Het meeste interfererende licht schijnt rechtstreeks vanaf de diffuser plaat en slechts een kleine hoeveelheid zal worden gereflecteerd op de reflecterende materiaal fractie voor een andere secundaire reflector. Al deze lichten schijnen zo ver mogelijk uit om een ​​verlichtingsplan te bereiken. Laten we eens kijken naar enkele andere kenmerken van LED-panelen.

LED-paneel verlichting heeft een lange levensduur

Momenteel hebben LED-levensduren 100.000 uur of meer bereikt. Met de voortdurende ontwikkeling van LED-technologie en de populariteit van de toepassing ervan. Als de aandrijving en dissipatie een ideale toestand zouden kunnen bereiken, kunnen in de handel verkrijgbare hoogwaardige LED-lampen in principe een levensduur hebben van 10.000-50.000 uur. Dat is bijna 10 keer tot 50 keer langer dan normale halogeenspots.

De flexibele toepassing van LED-paneelverlichting

ultradun en licht, eenvoudig te installeren en ruimtebesparend. Het kan in elke grafische vorm en elke kleur worden gemaakt, of zelfs de kleur veranderende effecten naar wens ontwerpen.

LED-paneel verlichting is energiezuinig en milieuvriendelijk

Ze worden aangedreven door een gelijkstroom, wat resulteert in een ultra laag stroomverbruik, waardoor meer dan 70% elektriciteit wordt bespaard ten opzichte van traditionele energiebronnen. Ze hebben ook geen ultraviolette of infrarode straling in hun lichtspectrum – geen warmte, geen straling; ze zijn de groene keuze voor verlichting die veilig kan worden aangeraakt.

 

Bigoz.nl