Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Uw tuin kan niet zonder een veegmachine

Jazeker elk jaargetijden heeft zijn eigen werkzaamheden in de tuin. Maar of het nu om vuil, zand, mos, onkruid, sneeuw, zand of blad verwijderen gaat een tielburger veegmachines zijn het ideale hulpmiddel en mag niet ontbreken bij de professionele tuinier. Veel mensen weten weinig van het gebruik van een veegmachine. De veegmachine is uitgevoerd met een krachtige motor en zowel elektrisch als met een bezine motor uitgevoerd. Er zijn verschillende gebruiksmogelijkheden maar vegen en schuiven zijn hierbij de meest voorkomende. Met verschillende soorten borstels is ieder werk voor vegen en blad of onkruid verwijderen mogelijk. Door de combinatie van de hardheid van de borstel als ook de hoogte van de borstels is meer of minder kracht uit te voeren. Kortom de veegmachine mag ook niet in uw schuur ontbreken.

Waar moet je op letten?

Wanneer u overweegt een veegmachine aan te schaffen is het belangrijk om niet alleen voor de prijs te gaan. Vanwege het zware werk onder alle omstandigheden is een benzine veegmachine sterker en zal langer meegaan. Los van chinese rommel die regelmatig op de markt verschijnt met modellen die niet erg tot de verbeelding spreken is het ook verstandig een goed a merk te kiezen. Bestel niet zomaar via internet maar ga naar een dealer en laat u goed adviseren. Het is belangrijk dat de veegmachine vakkundig in elkaar wordt gezet en laat u niet verleiden door goedkope bouwpakketten. 

Vertrouwde modellen

Wanneer je bovendien ook nog eens specifieke wenzen hebt t.a.v het gebruik van de veegmachine is het belangrijk het juiste model te kiezen. Op de website van Donat van de Horst vindt u in het assortiment van tielburger veegmachines verschillende modellen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Kijk hier gerust naar de verschillen en vraag desgewenst een offerte aan. Ook kunt u hier meer informatie voor een dichtsbijzijnde dealer ontvangen waar u direct een model in actie kunt zien.

Bigoz.nl