Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Zonwering kantoor. Luxe of must?

Zonwering op kantoor kan een luxe zijn. Maar vaker dan eens zeker een must wanneer u uw medewerkers te allen tijde een fijne werkplek wilt bieden binnen uw kantoor. Voor M+N Projecten de schone taak om de behoefte wat zonwering betreft zowel mooi als functioneel te laten zijn. Natuurlijk houden wij bij onze adviezen altijd rekening met de architectuur van het kantoorpand en de inrichting. Gelukkig hebben wij een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige collectie zonwerende raambekleding. Zodat wij altijd een juiste keuze weten te maken. Afgestemd op een specifieke wens en het functionele gebruik binnen uw kantoor. We bieden maatwerkoplossingen voor zonwering bij alle klanten in de sectoren Kantoor, Onderwijs, Laboratoria en Hotels. Daarbij houden we altijd rekening met het ons gegeven budget.

Waarom zonwering op kantoor?

De hele winter verlangen wij mensen naar het voorjaar en / of de zomer. Want in die maanden laat de zon zich over het algemeen steeds vaker en langer zien. Hierdoor kan het te vaak voorkomen dat er teveel zon uw kantoor en uw werkplek binnendringt. Met als gevolg dat de temperatuur ook behoorlijk kan stijgen en het werken aan een beeldscherm bemoeilijkt wordt door de reflectie van het zonlicht.

Advies nodig voor zonwering op kantoor?

Uiteraard adviseren onze specialisten u graag op locatie. Wanneer u dat wenst nemen wij kleur- en textielstalen mee om uw keuze mogelijk wat makkelijker te maken. U kunt bij M+N Projecten niet alleen terecht voor advies en montage van de zonwering op uw kantoor. Wij nemen u graag het hele traject uit handen. Van advies tot productie, naar montage en onderhoud. Zelfs het reinigen van de zonwering op uw kantoor kunt u aan onze professionals met een gerust hart overlaten.

Enkele voordelen van M+N Projecten op een rij

  • Vakkundig advies door 24 jaar ervaring;
  • Op maat gemaakte zonwering op kantoor. Wij bieden een oplossing voor elke situatie die schreeuwt om zonwering;
  • M+N Projecten heeft een eigen service team dat het onderhoud en reparaties uitvoert aan alle door M+N Projecten geleverde zonwering;
  • Ons eigen service team verhelpt een eventuele storing aan de zonwering op kantoor snel en professioneel.
Bigoz.nl