Bigoz
Image default
Woningen

Breng het hele jaar door de charme die uw huis verdient

appartement te huur

Aan het eind van het jaar behaalden bijna alle woningen of appartementen het hoogste inkomen. Met de kerstboom en versieringen zijn comfort en feest de troeven. Maar waarom zou u uw huis het hele jaar door niet de charme geven die het verdient? 4 handige tips die uw kwaliteit van leven kunnen verbeteren en een meerwaarde kunnen bieden bij de verkoop.

Creëer met rommel

Het is vermeldenswaard dat we vooral tijdens het festival met andere ogen naar onze huizen kijken en de huizen herontwerpen om meer sfeer, comfort en leefbaarheid te creëren. Vaak wordt de woonkamer opnieuw ingedeeld om plaats te maken voor de kerstboom of de feestelijke eettafel. We zullen niet aarzelen: verwijder alle overtollige inhoud of plaats deze ergens anders. Ook de gevel, voordeur en entree zijn bijzonder sfeervol.

Tip: Nu je meubels wilt verplaatsen, vraag jezelf dan af wat je kunt en beter kunt doen. “Betaal minder en meer” is een goede suggestie voor de meeste interieurs. Moet je echt alle objecten die plaats maken of verhuizen voor de eindejaarsdecoratie teruggeven? Zo ja: probeer alle kleinere interne items (zoals fotolijsten, bloempotten en souvenirs) in verschillende groepen te groeperen. Ze zijn meestal verspreid over de woonkamer. Maar wist u dat wanneer u objecten met bijpassende stijlen of kleuren dicht bij elkaar plaatst, dit een groter gevoel van ruimte creëert? Als kopers één ding leuk vinden, is het dat wel.

Laat het licht schijnen

Alleen in donkere dagen merken we het belang van licht. Toen het eindejaarsfeest naderde, begonnen we creatief kaarsen en verschillende andere sfeerverlichting te gebruiken, en we merkten het verschil tussen de ramen die net op de ramen zaten. Er gaat toch niets boven genieten van de heerlijke winterzon achter een glas toch?

Tip: gebruik het einde van het jaar om uw lichtplan te optimaliseren. Gebruik energiebesparende LED-lampen in plaats van gewone lampen, die nu in verschillende warme kleuren kunnen worden gebruikt en heel dicht bij natuurlijk licht staan. Er moet ook voor voldoende dimbare lichtbronnen worden gezorgd: een van de uitgangspunten is dat ruwe schaduwen zoveel mogelijk vermeden moeten worden: ze halen zelfs de meest comfortabele huizen weg.

Geïnspireerd door kerstkleuren

Karmozijnrood, goud, zilver en groen: dit zijn opvallende feestkleuren. Ze creëren een warme sfeer, en edelmetaalkleuren hebben ook het extra voordeel dat ze licht reflecteren, dus: dubbel. Bovendien zijn deze kleuren aloude tijd en kunnen ze gemakkelijk worden gecombineerd: waarom zou u ze niet permanent in uw huis maken?

Tip: Aardetinten en dieprode (Marsala), koperoranje, mosgroene en metallic kleuren zijn perfect te combineren met elke stijl. Bovendien zullen ze volgens trendwaarnemers, aangezien duurzaamheid ook een trend is, de komende jaren opnieuw wreken. De decoratieve wand schilder je in ieder geval meteen, als je echt niet van bling houdt, creëer je een rijke sfeer door gebruik te maken van zilveren, koperen of gouden interieuraccessoires. Ze passen perfect bij de andere trendkleuren van het nieuwe jaar: Serenity (zacht hemelsblauw) en rozenkwarts (oudroze). Twee natuurlijke kleuren roepen het gevoel op van een zomerse zonsondergang buitenshuis. Over dat gesproken:

Ga diep de natuur in

De temperatuur in december is 14 ° C.Wie had dat gedacht? Het is duidelijk dat de winter niet meteen koud wordt. In combinatie met het feit dat we een compacter leven gaan leiden, is ervoor gezorgd dat de afgelopen jaren tuinen en terrassen als een extra “huiskamer” zijn aangemerkt. Winterbarbecues en buitenkeukens zijn niet langer exotisch.

Tip: gebruik natuurlijke kaarten als basis, want uit onderzoek blijkt dat “nestgevoel” de broodnodige rust geeft in onze hightech omgeving. Je hebt niet teveel spullen nodig: het gebruik van natuurlijke, grovere materialen zoals linnen, riet en (goedkoop!) Gevlochten touw kan een heel natuurlijke sfeer in huis creëren. Trouwens: de komende jaren zullen veel materialen schattig worden en zelfs behang zal een schorsachtig effect hebben. Grote planten hebben natuurlijk hun vitaliteit teruggekregen. Ze zijn goedkoop, zorgen voor sfeer, gezonde lucht en verliezen geen naalden!

huis te koop in deurne

https://be.propenda.com
Bigoz.nl