Bigoz
Image default
Zakelijk

Hoe verwijder je nicotineaanslag van muren?

Als u rookt, weet u dat er snel nicotineaanslag op uw muren kan ontstaan. Dat is niet alleen lelijk, maar ook moeilijk te verwijderen. Maar met een beetje ellebogenvet en het juiste schoonmaakmiddel kunt u nicotinevlekken voorgoed verwijderen. In deze blogpost laten we u zien hoe u nicotineaanslag van de muren verwijdert, zodat uw huis er altijd op zijn best uitziet.

De eerste stap is het verzamelen van je benodigdheden. Je hebt een emmer, warm water, witte azijn en een spons nodig. Vul je emmer met warm water en voeg 1/2 kopje witte azijn toe. Roer alles door elkaar tot de azijn volledig is opgelost.

Nu is het tijd om te gaan schoonmaken. Doop je spons in de oplossing en wring hem uit zodat hij vochtig is maar niet druipend nat. Begin dan met het schrobben van het getroffen gebied in een cirkelvormige beweging. Blijf schrobben tot de nicotinevlekken verwijderd zijn.

Zodra u klaar bent met schrobben, spoelt u het gebied af met schoon water om alle resten te verwijderen. Droog het gebied tenslotte af met een schone handdoek of laat het aan de lucht drogen. Zo heeft u de muren van uw woning binnen no-time weer schoon en droog. 

Nicotinevlekken kunnen moeilijk te verwijderen zijn, maar met een beetje elleboogvet en de juiste reiniger kun je er voorgoed vanaf komen. In deze blogpost hebben we u laten zien hoe u nicotineaanslag van muren kunt verwijderen met slechts een paar eenvoudige huishoudelijke ingrediënten. Dus de volgende keer dat die vervelende nicotinevlekken zich ophopen, grijp dan niet naar de verfblikken, maar naar de azijn!

https://spikenspanspeciaalreiniging.nl/
Bigoz.nl