Bigoz
Image default
Zorg

Cupping Eindhoven mogelijke oplossing voor jouw kwalen

Wanneer u last hebt van bepaalde kwalen, kan cupping in Eindhoven je een goed stuk op weg helpen. Cupping in Eindhoven kan namelijk goed zijn voor artrose, depressies en anemie. Ook kan cupping je helpen bij gynaecologische problemen, zoals onvruchtbaarheid, impotentie, migraine en hoesten. Daarnaast is cupping ook nog eens erg goed zijn voor je bloedsomloop. Er wordt namelijk gezegd dat cupping het slechte bloed uit je zuigt. Al met al zijn er dus redenen genoeg om cupping in Eindhoven een keer uit te proberen.

Wat is cupping

Cupping behoort tot de Chinese geneeskunde, deze behandelingen zijn vermoedelijk al ontstaan rond 300 v.Chr. Hierbij worden koppen op je lichaam geplaatst die vacuüm worden gezogen. De lucht in de koppen koelen af, hierdoor ontstaat er een onderdruk. Door die onderdruk zullen de koppen worden vastgezogen aan je lichaam. Hierdoor zullen zwellingen, afvalstoffen en blokkeringen verholpen worden. Nadat je de cupping in Eindhoven ondergaan bent, zal je een aantal rode vlekken zien op de huid waar de koppen hebben vastgezeten. Dat is niks om je zorgen over te maken, ze zijn namelijk niet schadelijk en doen ook geen pijn. Binnen enkele dagen zijn die rode vlekken weer verdwenen. Verder zal je tijdens het uitvoeren van de cupping in Eindhoven ook geen last hebben van pijn, het is geheel pijnloos.

Een afspraak maken

Bent u enthousiast geworden, of nieuwsgierig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Contact met ons opnemen is zo gedaan. Als je een afspraak wilt maken kan dit per e-mail. Al heb je vragen kan je natuurlijk ook bij ons e-mailadres terecht. Al wil je een snellere reactie, kan je ook telefonisch contact opnemen. Of je komt een keer ons centrum in. We zien u graag bij de cupping in Eindhoven.Bigoz.nl