Bigoz
Image default
Zorg

Leren en geld verdienen met een bijbaan in de zorg

Elke medisch student kan tijdens zijn of haar studie altijd wel wat extra geld gebruiken. Een bijbaan in de zorg is dan dé oplossing. Niet alleen verdien je als student een leuk zakcentje, maar je leert ook werken in de praktijk. Je doet ervaring op in een omgeving waar je later ook komt te werken. Dat kan zijn een ziekenhuis of een zorginstelling. Bovendien vergroot je de kans dat je na je studie, je studentenbaan omzet tot een volwaardige baan in de zorg. Omdat je de processen en collega’s al kent, wordt het slechts maar een kleine stap. Prettig voor jezelf en prettig voor je collega’s. Kortom, een studentenbaan in de zorg biedt enorm veel voordelen. Voor nu. En voor in de toekomst. Interesse? Hieronder lees je over de voordelen. Als je denkt dat het iets voor jou is, schrijf je dan direct in.

Ruim aanbod van studentenbanen

Vaak is het lastig om een leuke bijbaan te vinden. Al helemaal in de sector waar jij later wilt gaan werken. Omdat HappyMedStudent een onderdeel is van HappyNurse vind je hier een enorm aanbod van studentenbanen in de zorg. HappyNurse is een uitzendbureau voor verpleegkundigen en verzorgen. Omdat HappyNurse al jaren actief is, zijn er inmiddels veel contacten met zorginstellingen. Dankzij deze contacten weet HappyNurse precies waar en of er leuke bijbanen zijn voor medisch studenten. HappyMedStudent is actief in de grotere steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Je kunt als student dus snel naar jouw toekomstige bijbaan fietsen. Of je pakt de tram natuurlijk. Net zo makkelijk.

De voordelen van een bijbaan in de zorg

Werken als student in een van de vele zorgbijbanen via HappyMedStudent biedt flink veel voordelen. Niet alleen betaalt het goed, maar met de (online) community kun je ook kennis en ervaring uitwisselen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel en ontmoet je andere medisch studenten die net als jij een leuk en leerzame bijbaan hebben. Deel je kennis en ervaring en wordt nog beter in je vak. Een goede opstap naar jouw toekomst in de zorg.

Extra verdienen als student

Niet alleen wordt je leuk betaald voor je bijbaan in de zorg, je kunt ook extra punten verdienen. Punten die je kunt inwisselen voor extra cursussen of je besteed ze aan leuke kadootjes. Kortom, ke wordt dus eigenlijk dubbel beloond. Punten kun je verdienen door medestudenten aan te melden voor leuke studentenbanen, maar ook als je bevoorbeeld extra mijlpalen hebt behaald. Dit kan zijn dat je bijvoorbeeld ergens lang werkt of dat je veel extra uren draait. 

Kijk op HappyMedStudent

Ben je enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die er zijn voor medisch studenten? En kijk je uit naar een leerzame en goed betaald studentenbaan in de zorg? Ga naar de website van HappyNurse. Op de speciale pagina voor bijbanen in de zorg, lees je alles over de voordelen en kun je je ook direct inschrijven voor de allerleukste studentenbaan in de zorg. Ga naar: https://happynurse.nl/uitzendbureau/happymedstudent 

 

https://happynurse.nl/uitzendbureau/happymedstudent
Bigoz.nl