Bigoz
Image default
Adverteren

Unieke collectie met vazen

Flowertools heeft een prachtige unieke collectie met vazen in haar assortiment. De website is volledig gespecialiseerd in prachtige tools die te maken hebben met bloemen. De grootste trots uit de collectie zijn de vazen. Deze zijn speciaal voor de Nederlandse liefhebbers geselecteerd door een bloemist met meer dan 30 jaar ervaring. Onze bloemist heeft een collectie gemaakt met meer dan 20 verschillende vazen. Er zijn modellen geselecteerd die ervoor zorgen dat jouw boeket nog mooier uit komt. Extra uniek is dat de vazen gemaakt zijn van Boheems kristalglas. Noem maar een woondecoratie winkel waar je dit kan vinden? De kans is klein want onze modellen zijn absoluut uniek in hun soort.

Vazen voor elke bloem in Nederland.

Onze uitgebreide collectie met vazen is zo samengesteld dat werkelijk alle bloemen er mooi in staan. Op onze website hebben wij foto’s staan van modellen met bloemen en zonder bloemen. De modellen met bloemen tonen aan wat er eigenlijk allemaal wel niet mogelijk is met onze collectie. Je ziet al snel dat het aanbod enorm uitgebreid is en er echt voor elke bloem wel iets te vinden is. Neem bijvoorbeeld onze Globus. Een prachtige vaas voor bijvoorbeeld een bos tulpen. Dit is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Onze bloemist heeft een zo breed mogelijke collectie samengesteld om jouw bloemen een mooi plekje in huis te geven.

Vazen digitaal bestellen bij Flowertools.

Heb je weleens een vaas online besteld? Misschien niet, maar wij vertrouwen je erop dat deze collectie alleen online te bestellen is. Dit is misschien een beetje jammer, maar aan de andere kant is onze collectie ook uniek te noemen. Overigens worden ze wel bij Bol.com aangeboden maar dit valt gewoon onder Flowertools. Als je goedkoper uit wil zijn dan bestel je ze gewoon online in onze eigen webshop. Doe je dit voor 15.00? Dan ontvang je de vazen morgen nog in huis! Mits je op een werkdag je bestelling plaatst.

http://www.flowertools.nl
Bigoz.nl