Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Aanrader: Vervoerwijzer.nl

Wil je graag alle benodigde informatie over vervoer op één website hebben? Bekijk dan eens de website Vervoerwijzer.nl. Hier staat niet alleen een actueel overzicht op van aankomst- en vertrektijden van het openbaar vervoer, maar ook dingen als hoe je aan een OV-chipkaart komt, actuele files op de weg, meer informatie over pechhulp etc. 

Concurrent 9292.nl

Hiermee gaat Vervoerwijzer.nl de concurrentie aan met de welbekende website 9292.nl. Laatstgenoemde is al bekend bij het grote publiek natuurlijk. Maar door middel van extra informatie te publiceren, wilt Vervoerwijzer meer service bieden aan hun websitebezoekers. Tot nu toe is het alleen een website. Maar op de planning staat ook dat er een app aan zit te komen. 

Zoals aangegeven komen er vertrek- en aankomsttijden op te staan van het openbaar vervoer in Nederland. Iets wat 9292 al heeft. Maar Vervoerwijzer wilt ook voor toeristen die in Nederland vakantie gaan vieren meer duidelijkheid bieden. Het is bekend dat dat voor die doelgroep momenteel een groot probleem is. Onduidelijkheid omtrent het moeten hebben van een OV-chipkaart voorop.

Daarnaast wilt Vervoerwijzer zich niet alleen focussen op het openbaar vervoer, maar ook over op de weg. Files en flitsers worden getoond in bekende apps als Google Maps en Filtsmeister, maar Vervoerwijzer.nl wilt dit graag onderbrengen onder één website. Daarnaast is het bekend dat de navigatie-mogelijkheden van apps als Flitsmeister nog niet je-van-het zijn. Ook daar wilt Vervoerwijzer.nl op induiken, echter staat dat nu nog in de ijskast.

Naar onze mening klinken deze verhalen erg goed, en is het idee om alles onder één website te brengen erg goed. En iets waar de mensen behoefte naar lijken te hebben. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar hoe Vervoerwijzer zich in de toekomst zal ontwikkelen en zullen dit op de voet blijven volgen, wat weer terug te zien is in onze wekelijkse column over nieuwe, gestartte bedrijven.

Bigoz.nl