Bigoz
Image default
Bedrijven

Een AirPods hoesje kiezen hoe doe je dat?

Er zijn talloze diverse AirPod-hoesjes in Nederland te koop, van designermerken tot grote modeketens. Er is voor alle AirPods wel een goed passende en beschermend AirPod hoesje te vinden binnen de juiste prijsklasse. Echter zijn niet alle AirPods hoesjes geschikt voor draadloos opladen. Hou hier dus rekening mee als je een AirPod hoesje gaat kopen.

Harde hoesjes

Een hardcase AirPods hoesje zijn gemaakt van kunststof. Door de hardheid van het hoesje worden de AirPods goed beschermd tegen klappen of stoten. Naast de goede bescherming sluit het hoesje ook goed, waardoor de AirPods oplaad-case met uw AirPods in niet onderweg uit de hoes kunnen glijden. Ook hardcase hoesjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren

Zachte hoesjes

Een zacht hoesje is van zachte materialen gemaakt. Bij een zacht hoesje kiest je voor schokbestendigheid en kwaliteit, want zachte AirPods hoesjes worden niet snel bekrast en kunt je afvegen met water. Tevens heeft je door het siliconen een betere grip op het hoesje, waardoor je de AirPods niet snel kunt laten vallen. De zachte hoesjes zijn uiterst betaalbaar bij ons: de gemiddelde prijs ligt ongeveer rond de 9 euro. De standaard uitgevoerde zachte hoesjes zijn verkrijgbaar voor zowel de AirPods 1 & 2 als ook de AirPods Pro.

Leren hoesjes

Deze AirPods hoesjes zijn gemaakt van leer en zorgen zo voor een klassieke uitstraling. Een tweede groot voordeel van de leren hoesjes is de hoeveelheid opbergruimte. Je het (helaas) niet veel keuze uit kleuren. Een laatste nadeel is dat de hoesjes meteen een stuk duurder zijn. Bij een leren AirPods hoesje moet je denken aan een prijs vanaf € 15 euro.

 

https://web-wings.nl/
Bigoz.nl