Bigoz
Image default
Gezondheid

Wat zijn Chi Kung oefeningen?

Chi Kung is een algemene term voor verschillende oefeningen, die ervoor kunnen zorgen dat je Chi gemakkelijker door je lichaam stroomt. Chi Kung oefeningen worden al meer dan 4.000 jaar beoefend in China. Deze chi Kung oefeningen zorgen ervoor dat geest en lichaam in balans zijn. Het woord “Chi” betekent levensenergie, die om ons heen kan worden gevonden. Gong betekent cultiveren of beoefenen. Daarom betekent Chi Kung het cultiveren van levensenergie in het lichaam. Deze oefeningen kunnen jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid verbeteren. Het wordt gebruikt door vechtsportbeoefenaars en bij Tai-chi.

Waarom chi Kung oefeningen?

Chi Kung oefeningen is een goede manier om je energierijker te voelen. Zoals je hierboven als snel las staat chi voor levensenergie en Kung voor beoefenen. Dus ergens is het ook logisch dat je meer energie krijgt, want je bent nu eenmaal met energie bezig. Door chi Kung oefeningen te doen kan je kun je energie beter waarnemen, circuleren en zelfs een boost geven. Dit heeft uiteindelijk ook een positief effect op je lichaam en gezondheid.

Magnetiseren

Magnetisatie is een natuurlijke manier om ervoor te zorgen dat blokkades en onevenwichtigheden in het lichaam verdwijnen. Eigenlijk is dit niets meer dan je eigen lichaam te zuiveren met magneten. Je weet misschien nog toen je jonger was en je hoofdpijn had, en je moeder veegde gewoon even over je hoofd om de pijn te laten verdwijnen. Magnetiseren is hetzelfde principe. Net als in het verleden moedigen we uw lichaam en geest aan om deze problemen op te lossen door middel van zelfherstellende vermogens.

https://www.vianovalis.nl/chi-kung/
Bigoz.nl