Bigoz
Image default
Bedrijven

Software voor veiligheidsinformatiebladen

Werkt jouw bedrijf met gevaarlijke stoffen waar je werknemers mee in aanraking komen? Dan moet jouw bedrijf beschikken over veiligheidsinformatiebladen. Een veiligheidsinformatieblad is een document met alle informatie over de risico’s van een gevaarlijke stof. Hier wordt op aangegeven hoe deze stof op het werk veilig gebruikt kan worden. Dit is erg belangrijk en dien je als bedrijf alles goed op orde te hebben. Het makkelijkste is daarom om gebruik te maken van software voor veiligheidsinformatiebladen.

 

Voordelen software voor veiligheidsinformatiebladen

Het opstellen van veiligheidsinformatiebladen is tijdrovend en bovendien ingewikkeld. Ze moeten aan allerlei wet- en regelgeving voldoen en altijd up-to-date zijn. Software voor veiligheidsinformatiebladen (vib software) neemt je veel tijd uit handen. Bovendien weet je zeker dat je geen fouten maakt. De software helpt je namelijk bij het opstellen. De software is gebruiksvriendelijk en zal al je onzekerheid wegnemen. En dat geeft een gerust gevoel.

 

Heb ik software voor veiligheidsinformatiebladen nodig?

Uiteraard heb je niet perse software voor veiligheidsinformatiebladen nodig. Je kunt alles in een Excel bestand overzichtelijk ordenen en bijhouden. Toch raden wij het gebruik van software voor veiligheidsinformatiebladen ten sterkste aan. Zoals eerder genoemd heb je er veel voordelen aan. Je weet in ieder geval zeker dat je alles goed doet en dat de informatie aan de nieuwste regelgeving voldoet. De software is eenvoudig in gebruik en makkelijk snel eigen te maken. Dit bespaart je nog eens enorm veel tijd. Dus loop niet langer te puzzelen met je Excelbestanden en leg een veiligheidsinformatie database aan met software voor veiligheidsinformatiebladen.

https://www.devibfabriek.nl/veiligheidsinformatiebladen-software/
Bigoz.nl